Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chris Evert știe cine câștigă marele trofeu de la Roland Garros! Verdict neașteptat: "Titlul este al lui!"

Irina Aldea

Actualizat 05/05/2023 la 15:15 GMT+3

Chris Evert a urmărit cu atenție evoluțiile starurilor din ATP în turneele premergătoare ediției din acest an de la Roland Garros. Americanca, fostă mare campioană, i-a scos din cursa favoriților pe Nadal și Djokovic, despre care a spus că "nu sunt pregătiți" pentru al doilea turneu major al anului.

Top 5 lovituri de la Roland Garros 2022! Alcaraz a reuşit punctul turneului

"Djokovic și Nadal nu sunt pregătiți, dar Alcaraz este gata pentru titlul de la Roland Garros", a transmis legendara Chris Evert, care crede despre tânărul tenismen iberic că este principalul favorit la Roland Garros. Totuși, americanca nu-i înlătură pe Djokovic și Nadal de pe lista favoriților la cucerirea titlului pe zgura de la Paris.
Câștigătoare a 18 trofee de Grand Slam, Chris Evert a adus în discuție pregătirea precară de care au beneficiat Novak Djokovic și Rafael Nadal înaintea celui mai important turneu desfășurat pe zgură: "Când mă uit la Novak și Rafa, există un semn de întrebare în privința stării lor de sănătate. Cei doi au fost cei mai buni jucători pe zgură în ultimii ani, dar pe măsură ce îmbătrânesc, se accidentează tot mai mult și nu știm în ce stare vor fi", a spus Evert.
CITEȘTE ȘI:

Nadal și Djokovic, slabe șanse de reușită la Roland Garros. Chris Evert mizează pe Carlos Alcaraz

"Cred că Alcaraz este pregătit pentru titlul de la Roland Garros. Nu am văzut niciodată un jucător cu atâta pasiune și atâta foame de victorii. Tipul are de toate: atletism, defensivă, atac, nu are niciun punct slab. În opinia mea, dacă este sănătos și înfometat, cred că titlul este al lui", a transmis Chris Evert.
Chiar dacă mizează pe Carlos Alcaraz, Chris Evert recunoaște că există încă șanse pentru Djokovic sau Nadal să aibă un parcurs triumfător în capitala Franței: "Dacă Novak și Rafa nu ar fi fost accidentați, aș fi avut o altă părere. Și dacă Rafa ar avea 80 de ani, nu l-aș omite niciodată pentru titlul de la Roland Garros. Nu îi resping pur și simplu, dar simt că pregătirea lor nu este grozavă. Cu toate acestea, Novak și Rafa au multă experiență. Ei știu mai bine decât oricine cum să își gestioneze emoțiile. Ei sunt concentrați pe Grand Slam-uri mai mult decât alții".
Fosta mare campioană din SUA a vorbit și despre meciurile spectaculoase pe care vrea să le vadă pe zgura pariziană: "Nu ar fi grozav să îl vedem pe Alcaraz jucând împotriva unui Nadal sănătos? Dacă mă întrebați ce meci mi-ar plăcea să văd, aș spune Rafa împotriva lui Carlos, imediat după Novak versus Carlos", a conchis Evert.
Turneul ATP Masters 1000 de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 7 mai, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo