Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, la 7 zile după succesul de la Roland Garros: "Înfruntarea adversității m-a făcut mai puternic"

Nicu Savin

Publicat 18/06/2023 la 22:10 GMT+3

Novak Djokovic a rescris istoria tenisului, după ce a câștigat al 23-lea titlu de Grand Slam, la Roland Garros. La 7 zile distanță de la acel succes, Nole a postat un mesaj plin de emoție pe contul personal de Instagram, în care le-a mulțumit tuturor celor care l-au susținut în carieră și a dat de înțeles că nu va abate de la principiile sale nici de acum înainte.

Novak Djokovic, Roland Garros 2023

Credit imagine: Getty Images

Astăzi s-a împlinit exact o săptămână de când Novak Djokovic a scris un nou capitol în istoria tenisului. Sârbul a câștigat finala de la Roland Garros în fața lui Casper Ruud și a ajuns la 23 de titluri de Grand Slam cucerite în carieră, record absolut.
LG, 10 ani
Acest articol este susținut de LG
Nole a oferit multe interviuri și reacții după triumful de la Paris, dar a ținut să-și exprime trăirile și în mediul online. Sârbul a postat un mesaj foarte emoționant pe contul personal de Instagram, în care le-a mulțumit în mod special fanilor, familiei și staff-ului său.

Novak Djokovic, mesaj superb, la o săptămână după victoria de la Roland Garros

De asemenea, Djokovic a făcut o scurtă referire și la criticii săi, punctând clar că adversitatea cu care s-a confruntat de-a lungul timpului l-a făcut mai puternic. În plus, Nole a subliniat că nu se va abate niciodată de la principiile sale, chiar dacă acestea sunt în contradictoriu cu viziunile altora.
"Reflectând asupra titlului magic de Grand Slam #23. Acum 7 zile, la Roland Garros, am petrecut cel mai minunat timp cu echipa și familia mea. A fost o luptă grea de câteva săptămâni, dar victoria este mai dulce când știi că ai făcut tot posibilul pe teren. Sunt recunoscător pentru tot sprijinul de la fani. Sunteți cei mai buni fani pe care i-aș putea dori. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine atunci când nu mulți ar face-o. Să știți că apreciez cu adevărat.
De asemenea, mulțumesc familiei mele, echipei, prietenilor, tuturor celor care au ajutat și au contribuit la crearea istoriei în tenis. Sunt singur pe teren, dar niciodată singur în călătorie. Apreciez și recunosc profund importanța celor mai apropiați oameni din viața mea și toleranța, răbdarea și dragostea lor masivă în toți acești ani de carieră profesională. Sunt binecuvântat să fiu acolo unde sunt și de multe ori încerc să-mi amintesc de această călătorie începută din Serbia, care este întotdeauna casa mea și locul unde este inima mea. Înfruntarea adversității în aproape fiecare etapă a vieții mele m-a făcut mai puternic. A fi autentic, deschis, cinstit, generos, curajos în zilele noastre este o marfă prețioasă, care este judecată și criticată la fiecare pas. Cu toate acestea, cu aceste valori continui să deschid calea noilor generații. Și voi continua călătoria care mi-a dat atât de multe. Dumnezeu este mare", a scris Djokovic.
Novak Djokovic a revenit pe poziția de lider ATP după victoria de la Roland Garros, dar ar putea începe Wimbledonul de pe locul doi mondial. Sârbul nu va juca niciun turneu până la cel de la All England Club și ar putea fi devansat de Carlos Alcaraz. Pentru asta, ibericul trebuie să cucerească trofeul la turneul ATP 500 de la Queens, care va fi în direct pe Eurosport și aplicația Eurosport în perioada 19-26 iunie.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo