Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Alesul" bookmakerilor, Carlos Alcaraz, a numit favoriții la Roland Garros: "Știm cu toții asta!"

Irina Aldea

Publicat 23/05/2024 la 05:02 GMT+3

Carlos Alcaraz e văzut ca mare favorit la Roland Garros, fiind plasat pe locul 1 de către bookmakeri. Spaniolul va încerca să câștige primul lui titlu pe zgura pariziană, însă știe că are concurență serioasă. Carlos i-a numit pe Djokovic și Nadal ca principali favoriți la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: Twitter

Carlos Alcaraz, cel mai tânăr lider mondial din istorie, a ajuns anul trecut până în semifinale la Roland Garros. Ibericul era văzut la acel moment favorit în meciul cu Djokovic, însă sârbul a avut câștig de cauză. Anul acesta, bookmakerii merg pe mâna spaniolului, care e în căutarea celui de-al treilea titlu de Grand Slam al carierei, după US Open 2022 și Wimbledon 2023.
Elevul lui Juan Carlos Ferrero a vorbit despre nivelul pregătirii sale fizice înainte de Roland Garros: "Totul a mers bine în ultima vreme, sunt foarte mulțumit de evoluția mea. A fost dificil pentru mine, la început medicii mi-au spus că nu va fi prea grav și că va dura doar câteva zile, între cinci și șapte, dar nu a fost așa. A trebuit să trăiesc cu durerea, să învăț să mă concentrez pe antrenament ținând cont de accidentare.
Să joc la Madrid fără să fiu complet apt a fost, de asemenea, dificil, dar sunt foarte bucuros că am avut ocazia să joc. A fost foarte dificil să ratez Monte Carlo, Barcelona, Roma - turnee minunate care sunt atât de importante pentru mine. Dar acum totul este în regulă și asta este tot ce contează. Cred că voi fi 100% pregătit", a precizat Alcaraz la Paris.
CITEȘTE ȘI:

"Alesul" bookmakerilor, Carlos Alcaraz, merge pe mâna lui Djokovic și Nadal la Roland Garros

În prezent numărul trei mondial, Alcaraz și-a spus părerea despre favoriții pentru ediția din acest an a Roland Garros: "Cred că este o întrebare deschisă. Mulți tenismeni au jucat foarte bine în ultima vreme. Vom vedea. Dar acesta este Roland Garros, acesta este un Grand Slam. Știm cu toții ce înseamnă asta. Jannik Sinner se întoarce după o accidentare, la fel ca mine.
Djokovic nu joacă cel mai bun tenis al său, dar sunt sigur că, odată ce va intra pe teren la Roland Garros, va părea că nu a avut nicio problemă. Da, nu a jucat la nivelul lui, nu a câștigat turnee până acum, dar este capabil să joace la Roland Garros și să câștige. Novak are acel talent de a nu câștiga un turneu timp de un an și apoi, în momentele importante, în turneele mari, este capabil să câștige și să joace cel mai bun meci al său și toată lumea se gândește: 'Cum este posibil?'. Acesta este spiritul lui Novak Djokovic și acesta este motivul pentru care este unul dintre cei mai buni din istorie.
La fel ca Novak, poate că Rafa Nadal nu joacă cel mai bun tenis al său, nu se simte bine din punct de vedere fizic, dar la Roland Garros cred că are șansa de a juca un tenis grozav și de a obține rezultate. A demonstrat de-a lungul anilor că este capabil de acest lucru", a declarat spaniolul înaintea ediției din acest an a Roland Garros.
Nu rata niciun moment din acțiunea care va fi transmisă pe Max, noua noastră casă de streaming, acolo unde poți vedea fiecare meci de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo