După ce începuse cu o victorie lejeră turneul din Principat, Novak Djokovic a avut o prestație lamentabilă în optimile de finală contra lui Daniel Evans. Englezul a început în forță și a condus cu 3-0 în primul set, dar Djokovic a revenit, însă a pierdut în cele din urmă cu 6-4.
În setul secund, sârbul a condus cu break și a ratat o minge de set, dar jocul său a suferit constant și Evans a revenit, reușind să câștige în final și setul secund, scor 7-5. Diferența s-a făcut fără îndoială la greșelile neforțate, sârbul având un număr dublu de asemenea erori față de openentul său (45-22).

Novak Djokovic, eliminat în optimi de la Monte Carlo

Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27
Liderul mondial începe așadar cu stângul sezonul de zgură și arată că această suprafață nu este deloc printre favoritele sale. În schimb, pentru Evans este fără îndoaială victoria carierei, mai ales că nici el nu se împacă prea bine cu suprafața roșie.
Acesta a fost primul succes din carieră pentru Evans împotriva unui lider mondial, după ce eșuase în precedentele 6 cazuri. Pentru un loc în semifinale, Daniel Evans va juca contra belgianului David Goffin, care a trecut în 2 seturi de Alexander Zverev, scor 6-4, 7-6(7).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54