După ce începuse cu o victorie lejeră turneul din Principat, Novak Djokovic a avut o prestație lamentabilă în optimile de finală contra lui Daniel Evans. Englezul a început în forță și a condus cu 3-0 în primul set, dar Djokovic a revenit, însă a pierdut în cele din urmă cu 6-4.
În setul secund, sârbul a condus cu break și a ratat o minge de set, dar jocul său a suferit constant și Evans a revenit, reușind să câștige în final și setul secund, scor 7-5. Diferența s-a făcut fără îndoială la greșelile neforțate, sârbul având un număr dublu de asemenea erori față de openentul său (45-22).

Novak Djokovic, eliminat în optimi de la Monte Carlo

Tenis
Djokovic, numit cetățean de onoare al unui oraș din Muntenegru! Cum a fost întâmpinat liderul ATP
ACUM 20 ORE
Liderul mondial începe așadar cu stângul sezonul de zgură și arată că această suprafață nu este deloc printre favoritele sale. În schimb, pentru Evans este fără îndoaială victoria carierei, mai ales că nici el nu se împacă prea bine cu suprafața roșie.
Acesta a fost primul succes din carieră pentru Evans împotriva unui lider mondial, după ce eșuase în precedentele 6 cazuri. Pentru un loc în semifinale, Daniel Evans va juca contra belgianului David Goffin, care a trecut în 2 seturi de Alexander Zverev, scor 6-4, 7-6(7).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
BBC: Discrepanțele găsite în testele Covid ale lui Nole. Familia Djokovic refuză să comenteze
ACUM O ZI
Australian Open
Nadal, după calificarea în finala la Australian Open: "Un singur lucru contează pentru mine acum"
IERI LA 06:55