Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Zverev, convins că a găsit "cheia succesului"! Ce a spus după ce s-a calificat în sferturi la Monte Carlo

Bianca Dumitru

Publicat 14/04/2022 la 23:26 GMT+3

Alexander Zverev speră că stilul său agresiv de joc îl va ajuta să se bucure de un mare succes în circuit. Sportivul de pe locul 3 mondial s-a impus în fiecare turneu Masters 1000 pe zgură la care a participat, cu excepția celui de la Monte Carlo, la care a ajuns acum în sferturi.

Alexander Zverev

Credit imagine: Getty Images

Alexander Zverev s-a calificat joi după-amiază în sferturile de finală ale turneului de la Monte Carlo, eliminându-l în două seturi pe Pablo Carreno-Busta, scor 2-6, 5-7, după o oră și 35 de minute de joc.
picture

Alexander Zverev s-a calificat în sferturi la Monte Carlo! Germanul, victorie cu Pablo Carreno-Busta

Germanul de pe locul 3 ATP a vorbit la finalul partidei din optimile competiției de la Monaco, arătându-se încrezător că stilul său agresiv de joc îl va ajuta să se impună în mai multe turnee, în perioada următoare.
Zverev a recunoscut că nu s-a putut concentra foarte bine în setul 2, dar a punctat că și-a recâștigat rapid încrederea, mai ales în propriul serviciu, ceea ce consideră că este un factor esențial.
Citește și:
"Pentru cel de-al doilea meci al sezonului pe zgură, nu mă pot plânge prea mult. Da, mi-am pierdut puțin concentrarea în al doilea set, dar la sfârșitul zilei, Carreno-Busta este un tenismen care poate juca cu adevărat. Sunt mulțumit de o victorie în două seturi.
Pentru a câștiga cele mai mari turnee din lume, precum Masters-urile sau turneele de Grand Slam, trebuie să fii agresiv. Nu poți câștiga titluri importante doar împingând mingea în terenul advers.
Este grozav, pentru că, mai ales pe un teren de zgură și mai ales aici, unde terenul este puțin mai lent, este foarte important să obții acea încredere în propriul serviciu. Per total, este important să reușești uneori astfel de victorii", a declarat Alexander Zverev, după meciul din optimile turneului de la Monte Carlo.
Germanul îl va înfrunta pentru un loc în semifinale pe Jannik Sinner, favoritul nr. 9 al competiției, care l-a eliminat în optimi pe Andrey Rublev în trei seturi, scor 7-5, 1-6, 3-6, după două ore și 22 de minute de joc.
picture

Jannick Sinner, ultimul sfertfinalist de la Monte Carlo, după o victorie în 3 seturi cu Rublev

Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo