Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, OUT în turul 2 la Monte Carlo după un meci nebun! "Puștiul minune", învins de Sebastian Korda

Irina Aldea

Publicat 13/04/2022 la 15:26 GMT+3

Carlos Alcaraz, puștiul care a uimit pe toată lumea la Miami, acolo unde a cucerit marele trofeu după o finală cu Casper Ruud, a fost eliminat în turul secund la Monte Carlo de către americanul Sebastian Korda.

Carlos Alcaraz

Credit imagine: Getty Images

Ajuns până pe locul 11 ATP, Carlos Alcaraz (favorit numărul 8) a fost azi eliminat în turul secund la turneul Masters de la Monte Carlo, după ce a fost învins de ocupantul locului 42, Sebastian Korda. Spaniolul în vârstă de 18 ani a revenit senzațional de la 0-1 la seturi, dar nu a reușit să ducă la bun sfârșit revenirea, astfel că Sebi Korda s-a impus cu scorul de 7-6 (2), (5) 6-7, 6-3, la capătul unui meci care a durat trei ore și 4 minute de joc.
Sebastian Korda a câștigat la limită setul inaugural al întâlnirii. Fiul lui Petr Korda, campionul din 1998 de la Australian Open, s-a impus la tiebreak cu 7-2. Deși Alcaraz a avut multe șanse de care putea profita, Korda a fost mai inspirat în momentele cheie și a reușit să se impună de fiecare dată atunci când a contat mai mult. Setul secund a fost la fel de echilibrat, iar Korda a avut șansa de a câștiga meciul în minimum de seturi. Totuși, Alcaraz nu s-a lăsat bătut în nicio clipă și s-a impus la tiebreak cu 7-5.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, eliminat în turul secund la Monte Carlo

Setul al treilea a debutat cu un break pentru Carlos Alcaraz, care părea că are totul sub control și că se îndreaptă către o victorie muncită, însă Sebastian Korda a rămas concentrat și și-a luat break-ul înapoi relativ rapid. Ulterior, la scorul de 4-3, americanul a obținut un break pe care a reușit mai apoi să-l consolideze, punând astfel capăt meciului atât de dificil din runda a doua.
"Se simte foarte bine, mai ales că am pierdut în fața unui spaniol la Miami. Cred că secretul a fost că am rămas calm, că am returnat bine. A fost greu de servit azi, dar mă bucur mult de cum am jucat. Nu mai vreau să cedez atât de multe puncte de break, dar a fost un meci foarte nebun", a spus Sebastian Korda la Monte Carlo.
Alte rezultate de la Monte Carlo:
  • Ramos - Norrie 6-4, 2-6, 6-4
  • Sonego - Djere 4-6, 4-6
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo