Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Novak Djokovic a fost eliminat marţi în turul al doilea al turneului ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, dotat cu premii totale în valoare de 5.415.410 euro, după ce a cedat în trei seturi, 6-3, (5) 6-7, 6-1, în faţa spaniolului Alejandro Davidovich-Fokina (46 ATP). Spaniolul s-a impus după un meci de aproape trei ore, în care ambii jucători au făcut câte cinci duble greşeli.
https://i.eurosport.com/2022/04/12/3354367.jpg
Luni, Djokovic spunea că este conştient că îi va fi greu să etaleze cel mai bun joc al său la turneul ATP Masters 1.000 de la Monte Carlo, după o absenţă îndelungată din circuitul profesionist. În luna ianuarie, sârbul a fost expulzat din Australia, înaintea turneului major de la Melbourne, pentru că nu era vaccinat împotriva COVID-19. El a participat apoi, în februarie, la turneul de la Dubai, unde s-a oprit în sferturile de finală, dar a lipsit de la Indian Wells şi Miami, pentru că nu a putut intra în Statele Unite, tot din cauza absenţei vaccinului anti-Covid.
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
ACUM 2 ORE
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, provocat de un jurnalist la Monte Carlo

Prezent la conferința de presă de la Monte Carlo, după înfrângerea cu Davidovich Fokina, Djokovic a fost provocat de un jurnalist care l-a întrebat despre relația sa cu publicul, scrie presa din Serbia. Omul de presă a fost de părere că Djokovic nu a fost primit cu încântare de către fanii din tribune și l-a întrebat cum a resimțit el legătura cu fanii. Sârbul s-a declarat surprins de întrebarea primită și a oferit un răspuns elegant.
"Probabil că ești dezamăgit, dar nu prea surprins. Aș vrea să știu dacă ai fost surprins de modul în care publicul a fost împotriva ta, mai ales la început, adică până când ai câștigat al doilea set. Ți s-a mai întâmplat când ai jucat împotriva lui Federer și a altor jucători. Ești în continuare cel mai bun jucător de tenis din lume, de ce se întâmplă acest lucru? Crezi că este din cauza a ceea ce s-a întâmplat anul acesta sau nu?", a fost întrebarea jurnalistului.
Novak a reușit să rămână complet calm și să răspundă la această întrebare într-un mod elegant, fără a arăta că este deranjat: "Ca să fiu sincer, eu am văzut lucrurile total diferit față de cum ai pus problema. Nu am simțit deloc că oamenii au fost împotriva mea. Ba chiar pot să spun că fanii s-au comportat foarte bine și au reacționat frumos la revenirea mea. Ne-au susținut pe amândoi, au fost multe puncte frumoase și e normal să fie încântați de amândoi", a spus Djokovic.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Roland Garros
Djokovic a fost întrebat la Paris dacă va participa la Wimbledon! Răspunsul a venit pe loc
IERI LA 13:02
Roland-Garros
Djokovic "se teme" de Nadal, deși are probleme medicale! De ce îl vede mare favorit la Roland Garros
IERI LA 08:31