Carlos Alcaraz a spus deja că speră să îl întâlnească pe Novak Djokovic în sferturile de finală ale Mastersului de la Monte Carlo. Cei doi se află pe aceeași parte de tablou a turneului care se desfășoară în această săptămână. Partida din sferturile de finală de la MonteCarlo ar reprezenta prima întâlnire directă dintre cei doi.
https://i.eurosport.com/2022/04/12/3354103.jpg
Acum a venit și rândul lui Novak Djokovic să vorbească despre Alcaraz. Sârbul s-a declarat uimit și totodată încântat de prezența lui Carlos în circuit: "E oveste fantastică pentru lumea tenisului, deoarece avem un nou superstar precum Alcaraz. Nu-l cunosc atât de bine, nu m-am antrenat sau jucat niciodată cu el, dar are reputația unui tip foarte drăguț, foarte respectuos și se înțelege foarte bine cu toti jucătorii, cu mine de asemenea. Anul trecut, atât cât l-am vazut, în câteva turnee, a fost foarte drăguț. El și Ferrero, antrenorul lui pe care-l cunosc de ceva timp", a spus Djokovic la Monte Carlo.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 2 ORE
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, încântat de Carlos Alcaraz

Novak Djokovic a câștigat de două ori titlul la turneul Masters de la Monte Carlo, în 2013 și 2015, și va lupta pentru al treilea titlu în această săptămână. La Monaco, Djokovic a continuat să vorbească despre jocul lui Alcaraz, care a fost comparat cu tenismeni precum Rafael Nadal și Roger Federer. El a subliniat că Alcaraz are o mentalitate foarte puternică și este un jucător complet despre care spune că are un viitor strălucit.
"Este foarte solid din punct de vedere mental. Din punct de vedere al jocului, este un jucător complet. Toată lumea se aștepta ca el să obțină unul dintre trofeele mai mari pe zgură, deoarece aceasta a fost până acum cea mai de succes suprafață a lui, dar a făcut-o pe hard la Miami într-un stil atât de impresionant. Îi doresc tot binele și cred că este grozav pentru sportul nostru că avem un alt mare star în circuit", a spus Djokovic.
Turneul ATP de la Monte Carlo e în direct, în fiecare zi, pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
IERI LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51