Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a vorbit la Monte Carlo despre absența rivalului Nadal: "O pierdere mare și o șansă!"

Irina Aldea

Publicat 10/04/2023 la 15:45 GMT+3

Novak Djokovic e principalul favorit al turneului Masters pe zgură de la Monte Carlo. Sârbul a vorbit la Monaco despre absența rivalului Rafael Nadal din competiție, precizând că e o pierdere mare, dar și o șansă pentru toți ceilalți tenismeni de pe tablou.

Novak Djokovic, Monte Carlo 2023

Credit imagine: Getty Images

Câștigător a 22 de titluri de Grand Slam, Rafael Nadal s-a retras de la Masters-ul de la Monte Carlo de săptămâna aceasta din cauza unei recuperări prelungite după o accidentare la șold care l-a ținut pe tușă de la Australian Open. Organizatorii de la Barcelona Open se așteaptă ca ibericul să revină în circuit la turneul găzduit de ei.
Prezent la Monte Carlo, Novak Djokovic a vorbit despre absența lui de la Indian Wells și Miami, dar și despre faptul că spaniolul Rafael Nadal va lipsi de primul turneu mare desfășurat pe zgură:"În ultimii ani m-am obișnuit să fac multe pauze între turnee. Nu am jucat în SUA nici anul acesta, nici anul trecut. Dar este în regulă. Am petrecut mai mult timp pregătindu-mă pentru sezonul de zgură", și-a început Djokovic discursul.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, întristat de absența lui Nadal de la Monte Carlo

"Îmi aleg turneele în care vreau să ating vârful de formă și mă pregătesc pentru ele așa cum vreau eu, lucrez în funcție de programul meu. Nu am avut succes la Monte Carlo în ultimii trei ani pentru că nu am jucat un tenis bun. Sper ca anul acesta să încep mai bine această parte a sezonului și să adaug mai multe titluri la Paris.
Absența lui Nadal este o mare pierdere pentru turneu și pentru tot tenisul, deoarece el a obținut cel mai mare succes pe această suprafață. Știm de câte ori a câștigat la Monaco și în alte turnee la care am participat cu toții. Pe de altă parte, aceasta este o șansă pentru toți ceilalți să încerce să arate un rezultat înalt și să câștige titlul", a transmis Djokovic la Monte Carlo.
picture

Acțiunea din circuitul ATP se vede și în 2023 pe Eurosport și pe aplicația Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo