Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner a comentat atitudinea lui Rune de la Monte Carlo: "Mi-am învățat lecția"

Bianca Dumitru

Publicat 13/04/2024 la 13:46 GMT+3

Jannik Sinner s-a calificat ieri în semifinalele turneului de la Monte Carlo, după ce l-a învins în trei seturi pe Holger Rune, care s-a arătat extrem de nervos pe parcursul meciului. Italianul a comentat atitudinea adversarului său la conferința de presă.

Sinner e impecabil și pe zgură! Italianul, victorie de senzație în testul cu Rune. Rezumatul (SNTV)

Jannik Sinner a obținut ieri calificarea în semifinalele turneului de la Monte Carlo, după ce l-a învins în 3 seturi pe Holger Rune, scor 4-6, 7-6 (6), 3-6, după două ore și 42 de minute de joc.
Duelul nu a fost lipsit de incidente, danezul punându-și publicul în cap. Rune a fost sancționat în prelungirile setului secund de arbitrul de scaun pentru gesturile pe care le-a făcut către tribune, enervând și provocând publicul.
Danezul s-a oprit din a mai juca și s-a așezat așteptând intervenția supervizorului, care a putut în cele din urmă să-l calmeze pe sportiv, astfel că meciul s-a putut relua, în final.
La conferința de presă dinaintea meciului cu Stefanos Tsitsipas, din semifinalele Masters-ului de la Monte Carlo, Jannik Sinner a comentat atitudinea lui Rune. Italianul a precizat că se aștepta la incidente de acest fel, mai ales după situația din urmă cu un an.
Atunci cei doi s-au întâlnit în semifinalele competiției din Monaco, iar danezul a avut un comportament vulcanic, tensiunea culminând în finalul partidei, când cei doi s-au întâlnit la fileu pentru a-și strânge mâna.
Citește și:

Sinner, cu lecția învățată în privința lui Rune

"E posibil să fi trăit lucrurile altfel. În mintea mea, știu că asta se poate întâmpla, că se poate întâmpla și astăzi. Nimeni nu poate ști, dar eu rămân la locul meu și atât. Îmi spun că trebuie jucat următorul punct (n.r. după un incident).
În final, următorul punct se joacă normal și regulile jocului sunt aceleași pentru noi. Asta este, mi-am învățat lecția, nu doar anul trecut aici, ci și cu alte ocazii în care am putut să învăț. Știam la ce să mă aștept.
Totuși, este clar că va fi necesar să mă gândesc și la alte meciuri, pentru că fiecare rezultat, fiecare îmbunătățire nu poate fi evaluată dintr-un singur meci. Cu toate acestea, aș spune că este un început bun", a declarat Jannik Sinner, citat de WeLoveTennis.
Italianul de pe locul 2 ATP îl va înfrunta în această după-amiază pe Stefanos Tsitsipas, în semifinalele turneului de la Monte Carlo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo