Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jannik Sinner defilează și pe zgură! Italianul a trecut de Struff și e în sferturi la Monte Carlo

Irina Aldea

Actualizat 11/04/2024 la 19:35 GMT+3

Jannik Sinner s-a calificat joi în sferturile de finală la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo, după ce a trecut în minimum de seturi de Jan-Lennard Struff.

Jannik Sinner, Monte Carlo 2024

Credit imagine: Getty Images

Jannik Sinner, cel mai bun tenismen din 2024, s-a calificat fără emoții în sferturile de finală la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo pentru al treilea an consecutiv după ce l-a învins pe Jan-Lennard Struff (25 ATP) cu scorul de 6-4, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 18 minute de joc.
Aceasta a fost a doua întâlnire directă dintre cei doi tenismeni, italianul având acum 2-0. Elevul lui Cahill, care l-a învins în mod clar pe Sebastian Korda în partida din turul secund, cu 6-1, 6-2, a arătat și azi un nivel de joc excelent, cedându-și serviciul o singură dată, în setul inaugural.
CITEȘTE ȘI:

Sinner e în sferturi la Monte Carlo! Meci de gală în continuare pentru italian

Pentru Jannik Sinner urmează un meci de gală, cu învingătorul dintre Holger Rune și Grigor Dimitrov, doi jucători aflați în Top 10 ATP. Dacă se va duela cu danezul în sferturi, atunci va avea ocazia să-și ia revanșa pentru înfrângerea de anul trecut din semifinale.
În ultimele 6 meciuri ale lui Jannik, niciunul dintre adversarii săi nu a câștigat mai mult de 4 game-uri într-un set: 6-4 6-3, 6-4 6-2, 6-1 6-2, 6-3 6-1, 6-1 6-2, 6-4 6-2. Acum, italianul are un bilanț de 24 de victorii și o singură înfrângere anul acesta, 44-3 de la US Open. Sinner a ajuns anul acesta în cinci sferturi de finală din tot atâtea turnee disputate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo