Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Moutet și-a ieșit din minți la Monte Carlo. Francezul și-a rupt racheta și a pus la treabă copiii de mingi

Andrei Nicolae

Publicat 08/04/2024 la 21:03 GMT+3

Corentin Moutet este un jucător deja cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, iar acest lucru s-a văzut și la Masters-ul de la Monte Carlo. Aflat la prima sa participare pe tabloul principal al turneului monegasc, francezul a avut o ieșire nervoasă în timpul meciului cu Alexei Popyrin și și-a rupt racheta în două bucăți.

Corentin Moutet și-a ieșit din minți la Monte Carlo, Foto: Twitter Sky Sports Tennis

Credit imagine: Twitter

Corentin Moutet a ieșit din nou în evidență într-un mod mai puțin plăcut, de data aceasta la turneul de la Monte Carlo. Aflat pentru prima dată pe tabloul principal al Masters-ului, francezul a dat piept în primul tur cu australianul Alexei Popyrin (46 ATP).
Moutet și-a adjudecat primul set, însă jucătorul de la Antipozi a revenit foarte bine și s-a impus după un meci destul de lung, care a durat aproximativ 2 ore și 44 de minute. Pe lângă victoria propriu-zisă a lui Popyrin, duelul a fost marcat și de un moment regretabil.
La un moment dat, în timpul partidei, Moutet și-a pierdut cumpătul și a călcat pe racheta sa, rupând-o în două bucăți. Acest incident le-a oferit o sarcină în plus copiilor de mici, care au fost nevoiți să strângă de pe zgură rămășițele rachetei francezului de pe teren, până la reluarea meciului.
picture

Corentin Moutet casse sa raquette à Monte-Carlo, les ramasseurs de balles obligés d'intervenir

Credit imagine: Getty Images

Citește și:

Moutet, învins la Monte Carlo după aproape 3 ore

Sportivul clasat pe locul 101 în ierarhia ATP a început foarte bine partida și și-a adjudecat primul set, grație a două break-uri. Setul secund a fost decis de un singur break, pe care i l-a luat Popyrin francezului chiar la scorul de 5-5.
În final, australianul s-a impus cu 6-2 în actul decisiv, în condițiile în care Moutet a avut trei șanse de break și nu a putut converti niciuna dintre ele. În turul secund, Popyrin va da peste Andrey Rublev, favoritul 6 al competiției și campionul en-titre de la Monte Carlo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo