Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, pe modul "KILLER" la Monte Carlo! Sârbul i-a predat o lecție de tenis lui Safiullin și e în optimi

Irina Aldea

Actualizat 09/04/2024 la 18:42 GMT+3

Novak Djokovic a debutat cu victorie la turneul Masters 1000 de la Monte Carlo, învingându-l în minimum de seturi pe rusul Roman Safiullin. După un început destul de slab de sezon, sârbul a arătat un nivel de joc foarte bun pe suprafața roșie.

Novak Djokovic, Monte Carlo 2024

Credit imagine: Getty Images

La primul meci pe zgură din iunie 2023, Novak Djokovic a arătat un nivel de joc excepțional. Sârbul, cel mai titrat tenismen din istorie, s-a calificat marți în optimile de finală ale turneului Masters 1000 de la Monte Carlo după ce l-a învins în minimum de seturi pe Roman Safiullin, ocupant al locului 41 ATP.
Novak Djokovic, care a devenit duminică cel mai vârstnic lider mondial din istorie, s-a impus cu scorul de 6-1, 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 10 minute de joc. Sârbul a arătat o dispoziție de joc de zile mari și nu i-a dat lui Safiullin șansa să preia controlul partidei nicio clipă.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic a defilat la debutul pe zgura de la Monte Carlo! Sârbul i-a predat o lecție de tenis lui Safiullin

Campion la edițiile din 2013 și 2015 la Monte Carlo, Djokovic a avut o zi de glorie pe propriul serviciu, aproape fără greșeală, iar la retur a fost de asemenea magistral, având mingi de break în FIECARE game de serviciu al adversarului. Pentru sârb, aceasta este a doua victorie din tot atâtea meciuri cu Roman Safiullin. În optimile de finală, Novak Djokovic se va duela cu învingătorul dintre Arthur Fils și Lorenzo Musetti, pentru a accede în sferturi.
Meciul cu Safiullin a fost pentru Novak Djokovic cea de-a 17-a apariție pe tabloul principal la Monte-Carlo Masters, devenind astfel jucătorul cu cele mai multe prezențe la acest eveniment în Era Open (la egalitate cu Rafael Nadal și Fabrice Santoro).
Mai mult decât atât, Novak Djokovic a devenit jucătorul cu cele mai multe meciuri de debut câștigate în turneele ATP Masters 1000, egalându-l pe Rafael Nadal (115 victorii) de când a fost introdus acest format în 1990.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo