Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic și Rafael Nadal, calificați în sferturi la Masters-ul de la Paris

Irina Aldea

Actualizat 01/11/2019 la 11:24 GMT+2

Novak Djokovic și Rafael Nadal, principalii favoriți la Masters-ul de la Paris, s-au calificat în sferturile de finală ale competiției din Franța.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, principalul favorit la Masters-ul de la Paris, s-a calificat în sferturile de finală după ce l-a învins pe britanicul Kyle Edmund (75 ATP), scor 7-6(7), 6-1, după o oră și 23 de minute de joc. În primul set, ambii jucători au făcut un joc perfect, ajungându-se în tie-break, unde Djokovic a reușit trei break-uri, impunându-se cu 9-7.
Marele campion sârb a dominat de o manieră categorică cel de-al doilea set al partidei, el reușind să obțină trei break-uri. În sferturile de finală ale turneului de la Paris, Novak Djokovic se va înfrunta cu Stefanos Tsitsipas, cel care l-a învins, în optimi, pe Alex De Minaur, cu scorul de 6-3, 6-4. Anul trecut, Djokovic a pierdut finala turneului în fața rusului Karen Khachanov. Anul acesta, în finală, sârbul ar putea da peste Rafael Nadal, dacă ambii ajung în ultimul act.

Și favoritul numărul 2 s-a calificat mai departe

Rafael Nadal (2 ATP) a avansat și el în sferturile de finală ale turneului de la Paris, după ce l-a învins, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Stan Wawrinka (16 ATP). În prima manșă a meciului, ibericul a obținut o minge de break în fața lui Wawrinka, spaniolul reușind să închidă setul la scorul de 6-4.
În cel de-al doilea set al partidei, după un lung schimb de game-uri între cei doi jucători, Nadal a mai reușit un break, câștigând partida după aproximativ o oră și 30 de minute. În sferturile de finală ale turneului de la Paris, Rafael Nadal se va înfrunta cu Jo-Wilfried Tsonga, cel care l-a învins, în optimi, pe Jan Lennard Struff, cu scorul de 2-6, 6-4, 7-6(6).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo