Cu doar două locuri rămase pentru Turneul Campionilor din noiembrie, la Paris vor fi stabiliți ultimii doi jucători calificați la ultimul cel mai important turneu al anului. La Paris, Rafael Nadal și Roger Federer au șansa de a se întâlni în semifinalele competiției. Turneul se desfășoară în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie. Campionul en-titre este Karen Khachanov, care l-a învins în finala de anul trecut pe Novak Djokovic.
Dacă Federer și Nadal ajung amândoi până în ultimul act, atunci va avea loc întâlnirea cu numărul 41 pentru ei. Ibericul, câștigător a 19 titluri de Grand Slam, cu unul mai puțin decât rivalul său elvețian, conduce la întâlnirele directe cu 24 de victorii. Principalul favorit al turneului, sârbul Novak Djokovic, va avea parte de un prim tur liber, iar în runda secundă va da peste câștigătorul dintre Richard Gasquet și Dusan Lajovic. Sârbul îi poate întâlni mai apoi pe Schwartzman, Tsitsipas sau Medvedev.

Roger Federer – Rafael Nadal, posibil duel în semifinale la Paris

Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
ACUM 15 ORE
De partea cealaltă, următorul favorit, Rafael Nadal, va avea și el parte de un prim tur liber, urmând ca în turul doi să-l întâlnească pe câștigătorul dintre Adrian Mannarino (wild card) și un jucător venit din calificări. Înainte de posibilul duel cu Federer, ibericul i-ar putea întâlni la Paris pe Wawrinka, Berrettini sau Khachanov, campionul en-titre.
În continuare, cel de-al treilea favorit, Roger Federer, se află pe aceeași parte de tablou cu Nadal. Marele campion elvețian va beneficia de un prin tur liber, iar mai apoi îl va întâlni pe câștigătorul dintre Nikoloz Basilashvili și Radu Albot. Cel mai titrat jucător de tenis din istorie îi poate întâlni mai apoi pe Monfils, Fognini sau A. Zverev.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
01/12/2022 LA 11:27
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
01/12/2022 LA 10:33