Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tabloul turneului Masters de la Paris | Federer și Nadal, posibil duel în semifinale

Irina Aldea

Actualizat 26/10/2019 la 12:50 GMT+3

Turneul de 1000 de puncte de la Paris are loc săptămâna viitoare, iar pe tabloul principal de simplu se află liderul mondial, Novak Djokovic, Rafael Nadal și Roger Federer.

Federer Nadal

Credit imagine: Getty Images

Cu doar două locuri rămase pentru Turneul Campionilor din noiembrie, la Paris vor fi stabiliți ultimii doi jucători calificați la ultimul cel mai important turneu al anului. La Paris, Rafael Nadal și Roger Federer au șansa de a se întâlni în semifinalele competiției. Turneul se desfășoară în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie. Campionul en-titre este Karen Khachanov, care l-a învins în finala de anul trecut pe Novak Djokovic.
Dacă Federer și Nadal ajung amândoi până în ultimul act, atunci va avea loc întâlnirea cu numărul 41 pentru ei. Ibericul, câștigător a 19 titluri de Grand Slam, cu unul mai puțin decât rivalul său elvețian, conduce la întâlnirele directe cu 24 de victorii. Principalul favorit al turneului, sârbul Novak Djokovic, va avea parte de un prim tur liber, iar în runda secundă va da peste câștigătorul dintre Richard Gasquet și Dusan Lajovic. Sârbul îi poate întâlni mai apoi pe Schwartzman, Tsitsipas sau Medvedev.

Roger Federer – Rafael Nadal, posibil duel în semifinale la Paris

De partea cealaltă, următorul favorit, Rafael Nadal, va avea și el parte de un prim tur liber, urmând ca în turul doi să-l întâlnească pe câștigătorul dintre Adrian Mannarino (wild card) și un jucător venit din calificări. Înainte de posibilul duel cu Federer, ibericul i-ar putea întâlni la Paris pe Wawrinka, Berrettini sau Khachanov, campionul en-titre.
În continuare, cel de-al treilea favorit, Roger Federer, se află pe aceeași parte de tablou cu Nadal. Marele campion elvețian va beneficia de un prin tur liber, iar mai apoi îl va întâlni pe câștigătorul dintre Nikoloz Basilashvili și Radu Albot. Cel mai titrat jucător de tenis din istorie îi poate întâlni mai apoi pe Monfils, Fognini sau A. Zverev.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo