Novak Djokovic a mai făcut un pas spre titlul cu numărul 6 la turneul ATP Masters 1000 de la Paris. Numărul 1 mondial a avut o misiune ușoară în sferturile de finală, acolo unde a trecut de Taylor Fritz (26 ATP), scor 6-4, 6-3, după doar o oră și un sfert de joc. Djokovic, câștigător a trei titluri de Grand Slam în acest an, nu s-a impus în acest an la vreun turneu din categoria Masters 1000. În această săptămână, la Paris, sârbul are șansa să câștige în premieră un turneu Masters 1000 în 2021.

Paris Masters | Novak Djokovic s-a calificat în semifinale, după ce l-a învins pe Taylor Fritz

Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
ACUM 2 ORE

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele de la Paris

Chiar dacă a rezolvat destul de rapid partida, Nole a avut probleme pe propriul serviciu, acesta pierzând de două game-uri când a fost nevoit să servească în primul set și unul în debutul setului secund. Partida de mâine va reprezenta semifinala cu numărul 7 pe care sârbul o va juca la Paris.
În semifinale, Novak Djokovic îl va întâlni pe polonezul Hubert Hurkacz (10 ATP), ultimul jucător calificat la Turneul Campionilor de la Torino. Câștigătorul primul turneu Masters 1000 al anului, cel de la Miami, a trecut în sferturi de australianul James Duckworth (55 ATP), scor 6-2, (4)6-7, 7-5, într-o partidă care a durat două ore și 13 minute.
Aceasta va fi cea de a treia întâlnire dintre cei doi, primele două întâlniri fiind câștigate de Novak Djokovic. Un lucru interesant legat de întâlnirea de mâine este că semifinala de la Paris va reprezenta prima întâlnire dintre cei doi într-un meci care se va disputa în sistemul cel mai bun din 3 seturi, celelalte două partide având loc la Roland Garros și Wimbledon, acolo unde meciurile se dispută în sistemul cel mai bun din 5 seturi.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
ACUM O ZI
Tenis
Djokovic și-a făcut deja planul pentru 2023! La ce turneu își face pregătirea pentru Australian Open
27/11/2022 LA 19:54