Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele de la Paris, după o victorie în fața lui Taylor Fritz

Alex Masgras

Actualizat 05/11/2021 la 20:44 GMT+2

Novak Djokovic, numărul 1 mondial, este în semifinalele turneului ATP Masters 1000 de la Paris, după ce a trecut în sferturile de finală de americanul Taylor Fritz.

Rolex Paris Masters: Djokovic finishing the match in a great play

Credit imagine: Eurosport

Novak Djokovic a mai făcut un pas spre titlul cu numărul 6 la turneul ATP Masters 1000 de la Paris. Numărul 1 mondial a avut o misiune ușoară în sferturile de finală, acolo unde a trecut de Taylor Fritz (26 ATP), scor 6-4, 6-3, după doar o oră și un sfert de joc. Djokovic, câștigător a trei titluri de Grand Slam în acest an, nu s-a impus în acest an la vreun turneu din categoria Masters 1000. În această săptămână, la Paris, sârbul are șansa să câștige în premieră un turneu Masters 1000 în 2021.
picture

Paris Masters | Novak Djokovic s-a calificat în semifinale, după ce l-a învins pe Taylor Fritz

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele de la Paris

Chiar dacă a rezolvat destul de rapid partida, Nole a avut probleme pe propriul serviciu, acesta pierzând de două game-uri când a fost nevoit să servească în primul set și unul în debutul setului secund. Partida de mâine va reprezenta semifinala cu numărul 7 pe care sârbul o va juca la Paris.
În semifinale, Novak Djokovic îl va întâlni pe polonezul Hubert Hurkacz (10 ATP), ultimul jucător calificat la Turneul Campionilor de la Torino. Câștigătorul primul turneu Masters 1000 al anului, cel de la Miami, a trecut în sferturi de australianul James Duckworth (55 ATP), scor 6-2, (4)6-7, 7-5, într-o partidă care a durat două ore și 13 minute.
Aceasta va fi cea de a treia întâlnire dintre cei doi, primele două întâlniri fiind câștigate de Novak Djokovic. Un lucru interesant legat de întâlnirea de mâine este că semifinala de la Paris va reprezenta prima întâlnire dintre cei doi într-un meci care se va disputa în sistemul cel mai bun din 3 seturi, celelalte două partide având loc la Roland Garros și Wimbledon, acolo unde meciurile se dispută în sistemul cel mai bun din 5 seturi.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo