Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lorenzo Musetti, avertisment pentru Novak Djokovic la Paris: "Ultima dată aproape că l-am învins!"

Irina Aldea

Publicat 04/11/2022 la 00:00 GMT+2

Lorenzo Musetti l-a învins joi pe Casper Ruud la turneul Masters de la Paris, iar în sferturi îl va întâlni pe nimeni altul decât Novak Djokovic, campionul en-titre.

Lorenzo Musetti & Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Lorenzo Musetti a produs joi surpriza și l-a eliminat la turneul Masters de la Paris pe favoritul numărul 3, Casper Ruud. Italianul de pe locul 23 ATP s-a impus cu scorul de 4-6, 6-4, 6-4, după două ore și 19 minute de joc. În continuare, Musetti se va duela în capitala Franței cu Novak Djokovic, campionul en-titre de la Paris.
De cealaltă parte, Novak Djokovic, campion en-titre și cap de serie numărul 6 la Paris, s-a calificat în faza sferturilor de finală după ce a trecut de Karen Khachanov cu scorul de 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc. Sârbul a făcut un nou meci solid și a câștigat a zecea partidă în fața rusului, din 11.
CITEȘTE ȘI:

Lorenzo Musetti promite că va încerca să-l învingă pe Novak Djokovic la Paris

Djokovic și Musetti s-au confruntat deja de două ori, iar sârbul s-a impus de fiecare dată. Sârbul a câștigat primul lor meci direct pe muchie de cuțit, la Roland Garros 2021. Atunci, Musetti conducea cu 2-0 la seturi, dar sârbul a revenit fantastic în meci și s-a impus, pentru ca mai apoi să facă alte meciuri uriașe și să cucerească marele trofeu în capitala Franței.
Totuși, Musetti pare să fi trecut peste acel eșec usturător și va încerca vineri să-și ia revanșa cu Novak: "Am multe amintiri frumoase aici, la Paris, de anul trecut la Roland Garros, unde aproape că l-am învins pe Djokovic, și sper să îl pot înfrunta din nou. Voi da totul pentru a obține victoria în fața lui", a declarat al 23-lea jucător de tenis din lume.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo