Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mama lui Holger Rune a răbufnit, după ce Wawrinka i-a spus danezului că se comportă ca un "bebeluș" pe teren

Irina Aldea

Actualizat 02/11/2022 la 19:22 GMT+2

Holger Rune, noul elev al lui Patrick Mouratoglou, e pe val în circuitul ATP. Danezul a salvat 3 mingi de meci în disputa cu Wawrinka, iar elvețianul s-a enervat și i-a spus adversarului său că se comportă ca un "bebeluș" pe teren. Mama danezului a reacționat imediat.

Holger Rune

Credit imagine: Getty Images

Holger este într-o formă fantastică, noul elev al lui Patrick Mouratoglou făcând furori în circuitul ATP. Danezul a câștigat nu mai puțin de 11 meciuri în ultimele 14 zile. Totuși, victoria de ieri, din primul tur de la Paris, a fost probabil cea mai grea din această serie, Rune fiind nevoit să salveze 3 mingi de meci înainte de a se impune contra triplului câștigător de Grand Slam.
Danezul nu renunță niciodată și are un psihic puternic în momentele cheie, dar de multe ori își pierde cumpătul, plângându-se excesiv. Așa s-a întâmplat și aseară, când atitudinea sa l-a deranjat pe Stan: "Sfatul meu pentru tine este să nu te mai comporți ca un bebeluș pe teren", i-a transmis Wawrinka, la fileu, danezului.
CITEȘTE ȘI:

Mama lui Holger Rune a răbufnit, după ce Wawrinka i-a spus danezului că se comportă ca un "bebeluș"

Mama lui Holger Rune a comentat ieșirea lui Wawrinka pentru televiziunea daneză, precizând că nu-i vine să creadă că elvețianul a spus asta despre fiul ei: "Este greu de imaginat că un domn ca Stan ar fi spus așa ceva. Dacă a spus asta, a arătat doar că este un pierzător lamentabil. Holger i-a spus doar că îi urează tot ce e mai bun pentru următoarele săptămâni", a declarat mama lui Holger, pentru TV2 Danemarca.
Rune nu a reacționat, dar a părut extrem de surprins de cuvintele lui "Stan The Man", dovadă dezorientarea de la final. Ulterior, după meci, danezul a venit cu o postare pe Twitter, prin care și-a exprimat respectul pe care i-l poartă lui Wawrinka, un jucător care nu se dă bătut vreodată: "Ce luptă! Stan Wawrinka este un luptător incredibil și sunt recunoscător că m-am calificat în turul doi", a scris Rune pe rețeaua de socializare.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo