Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nici de această dată! Rafa Nadal, OUT în turul 2 la Masters-ul de la Paris! "Matadorul", învins de Tommy Paul

Irina Aldea

Actualizat 03/11/2022 la 01:02 GMT+2

Rafael Nadal, care a nu a câștigat niciodată în carieră turneul Masters de la Paris, a fost eliminat la ediția din acest an încă din turul al doilea de către Tommy Paul, ocupantul locului 31 ATP.

Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal, care a câștigat nu mai puțin de 14 titluri la Roland Garros, nu a reușit pe durata carierei lui incredibile să se impună niciodată la turneul Masters de la Paris. Seria nefastă continuă și anul acesta pentru iberic, asta pentru că a fost eliminat de Tommy Paul încă din turul al doilea.
Americanul de pe locul 31 ATP s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 (4), 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore și 34 de minute de joc. Aceasta a fost prima întâlnire directă dintre Rafa Nadal și Tommy Paul în circuitul ATP. După un start bun de meci, în care și-a adjudecat primul set jucând cu destul de multă siguranță, Rafa Nadal a scăzut apoi nivelul pe durata partidei, oferindu-i adversarului său șansa de a reintra în meci.
CITEȘTE ȘI:

Rafael Nadal, nici de această dată. Ibericul a fost eliminat de la turneul Masters de la Paris

În continuare, pentru un loc în sferturile de finală de la Paris, Tommy Paul se va duela cu un alt jucător din Spania, Pablo Carreno-Busta, care a trecut de Denis Shapovalov în turul secund. În urma acestei înfrângeri încasate de Rafa Nadal, Carlos Alcaraz e sigur de faptul că va continua pe locul de lider mondial și va fi cap de serie numărul 1 la Turneul Campionilor. Dacă se va impune la Paris, Carlos Alcaraz va încheia anul pe locul 1 ATP.
Pentru Rafa Nadal, turneul Masters de la Paris rămâne o enigmă. Tommy Paul de cealaltă parte, a obținut miercuri seară cea de-a patra victorie în fața unui jucător din Top 5 ATP (3-1 în 2022). Paul este al nouălea jucător american care reușește să se impună în fața lui Rafa, după Roddick, Spadea, Blake, Fish, Querrey, Isner, Fritz și Tiafoe. În ultimul său meci din circuit, la US Open 2022, Nadal pierdea în optimi în fața lui Frances Tiafoe.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo