Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic își îngrijorează fanii, după calificarea în sferturi la Paris: "Nu m-am simțit bine"

Irina Aldea

Publicat 03/11/2022 la 22:25 GMT+2

După ce a trecut de Karen Khachanov și a ajuns în sferturile de finală ale turneului Masters de la Paris, Novak Djokovic a spus că nu s-a simțit cel mai bine pe teren în timpul meciului.

Novak Djokovic e în sferturi la Paris-Bercy! Sârbul, victorie clară cu Karen Khachanov

Novak Djokovic, campion en-titre și cap de serie numărul 6 la Paris, s-a calificat în faza sferturilor de finală după ce a trecut de Karen Khachanov cu scorul de 6-4, 6-1, la capătul unui meci care a durat o oră și 27 de minute de joc. Sârbul a făcut un nou meci solid și a câștigat a zecea partidă în fața rusului, din 11. Pentru Nole, aceasta este cea de-a 90-a prezență în sferturile de finală ale unui turneu Masters 1000.
Pentru sârb, seturile disputate cu rusul Khachanov au fost diametral opuse din punct de vedere al dinamicii jocului. Dacă în primul set s-a chinuit să încline balanța în favoarea sa, după ce condusese cu 3-0 la început, în manșa secundă s-a descurcat mult mai bine, preluând total controlul duelului din optimile de finală. La conferința de presă, Nole a mărturisit că nu s-a simțit foarte bine pe teren.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic își îngrijorează fanii, după calificarea în sferturi la Paris

"Un meci excelent, fiecare duel va fi din ce în ce mai dificil de acum înainte. Am pierdut cu Khachanov o dată în carieră, chiar aici, la Bercy, în finala din 2018. Am reușit cu greu să-l fac să cedeze în primul set. Am jucat două seturi diferite, în primul nu m-am simțit bine din anumite motive, dar am păstrat ritmul de la linia de fund, iar asta m-a salvat. În al doilea set am crescut procentul primului serviciu, l-am jucat excelent, sunt mulțumit de ce a urmat după acel prim set în care nu m-am simțit confortabil", a spus Nole la conferința de presă.
Novak Djokovic a vorbit și despre următorul său adversar, Lorenzo Musetti: "Este un jucător foarte entuziast, nu doar pentru tenisul italian, dar pentru tenis în general. Are o personalitate frumoasă și e un jucător grozav. Cu siguranță s-a îmbunătățit mult pe hard. Are câteva victorii mari și în această săptămână, a câștigat primul său titlu acum câteva săptămâni. Nu îi place prea mult hardul, îi place cel mai mult zgura, dar este foarte talentat, atacă, se mișcă foarte bine, va fi un test".
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Gilles Simon și-a luat rămas bun de la tenis, la 37 ani. Ultimul meci, cu Auger-Aliassime la Paris

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo