Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prezența la Turneul Campionilor, în pericol! Carlos Alcaraz, îngrijorat: "M-am chinuit mult cu Rune"

Irina Aldea

Actualizat 04/11/2022 la 20:27 GMT+2

Carlos Alcaraz părea că în sfârșit leagă câteva victorii bune după titlul cucerit la US Open, însă în sferturile de finală ale Masters-ului de la Paris, ibericul a întâmpinat noi probleme și a fost nevoit să se retragă din meciul cu Holger Rune.

Holger Rune, în semifinale la Paris! Danezul a trecut de Alcaraz, care a fost nevoit să se retragă

Holger Rune, aflat pe locul 18 ATP, s-a calificat în semifinalele turneului Masters de la Paris după ce a trecut de liderul mondial din ATP, Carlos Alcaraz. Spaniolul a fost nevoit să se retragă în tiebreak-ul setului secund din cauza unei probleme abdominale. Partida s-a încheiat la scorul de 6-3, 6-6 (3-1), atunci când Carlos Alcaraz a hotărât să abandoneze.
Ibericul primise îngrijiri medicale înainte ca Holger Rune să servească pentru a trimite setul secund în tiebreak. În ciuda acestui rezultat, Alcaraz se menține în fruntea clasamentului mondial, însă pentru el urmează un test foarte important, încercarea de a fi prezent la capacitate maximă la Turneul Campionilor.
CITEȘTE ȘI:

Turneul Campionilor, în pericol? Carlos Alcaraz a explicat de ce s-a retras

După meci, Carlos Alcaraz nu a zăbovit și a mers direct la conferința de presă, acolo unde a vorbit despre problemele întâmpinate în cursul meciului cu Holger Rune: "E ceva ce am simțit ca fiind problem abdominală. La finalul setului secund a devenit mai rea acea durere. Am preferat să mă retrag pentru a investiga și a vedea ce e în neregulă. Nu aștept finalul sezonului. În programul meu mai este și Turneul Campionilor.
Va fi un adevărat test pentru mine să văd cum mă voi simți înainte de acest ultim turneu din an, dar încerc să mă refac cât mai repede cu putință pentru Torino și să încerc să fiu la 100%. Acum voi merge înapoi în Spania și voi fi supus câtorva teste pentru a vedea cât de gravă este accidentarea. M-am chinuit mult azi, vom vedea.
Da, pot să spun că este îngrijorător. Nu mă pot întinde deloc, ceea ce reprezintă o problemă. În timpul meciului nu am putut servi așa cum mi-aș fi dorit. Nu am putut să lovesc forehand-ul la fel de bine. Atunci când îmi rotesc corpul, simt acel discomfort. Când simți asta, cred că e mai bine să te retragi", le-a spus spaniolul jurnaliștilor la Paris.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo