Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tommy Paul, după cea mai mare victorie a carierei, în fața lui Rafa Nadal: "A fost ciudat, dar m-am distrat!"

Irina Aldea

Publicat 03/11/2022 la 17:34 GMT+2

Tommy Paul a obținut miercuri cea mai mare victorie a carierei sale, învingându-l pe Rafael Nadal în turul al doilea al turneului Masters de la Paris-Bercy.

Rafa Nadal, eliminat de la Paris. Rezumatul partidei

Rafael Nadal, care a câștigat nu mai puțin de 14 titluri la Roland Garros, nu a reușit pe durata carierei lui incredibile să se impună niciodată la turneul Masters de la Paris. Seria nefastă a continuat și anul acesta pentru iberic, asta pentru că a fost eliminat de Tommy Paul încă din turul al doilea.
Americanul de pe locul 31 ATP s-a impus cu scorul de 3-6, 7-6 (4), 6-1, la capătul unui meci care a durat două ore și 34 de minute de joc.Tommy Paul a obținut miercuri seară cea de-a patra victorie în fața unui jucător din Top 5 ATP (3-1 în 2022). Paul este al nouălea jucător american care reușește să se impună în fața lui Rafa, după Roddick, Spadea, Blake, Fish, Querrey, Isner, Fritz și Tiafoe. În ultimul său meci din circuit, la US Open 2022, Nadal pierdea în optimi în fața lui Frances Tiafoe.
CITEȘTE ȘI:

Tommy Paul, extrem de entuziasmat de victoria în fața lui Rafael Nadal

În interviul de după meci, Paul a dezvăluit că a fost entuziasmat să se confrunte cu unul dintre cei mai buni jucători din istorie: "Este probabil cea mai bună victorie a mea. Evident, am fost entuziasmat pentru meci, pentru că este întotdeauna interesant când joci împotriva unuia dintre cei trei mari. Am jucat cu el doar a doua oară, dar prima dată nu consider că s-a pus pentru că am fost foarte emoționat", a spus el.
"A fost ciudat, de data aceasta nu am fost cu adevărat emoționat. Am fost destul de relaxat când am intrat pe teren și cu o zi înainte. Cred că asta a jucat un rol. Am ieșit jucând destul de bine. El a luat primul set, dar simt că am jucat destul de bine de la început. M-am distrat foarte mult pe teren. A fost probabil cel mai bun joc pe care l-am avut în ultimele trei luni. Știu că a fost o evoluție lentă în Europa pentru mine, așa că sunt entuziasmat să obțin acest rezultat", a declarat el.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo