Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mats Wilander a găsit "fisura", după declinul lui Alcaraz: "Nici măcar marele Federer nu făcea asta"

Irina Aldea

Actualizat 12/10/2023 la 18:04 GMT+3

Carlos Alcaraz a venit în China hotărât să câștige atât Beijing, cât și Shanghai, însă ibericul a înregistrat rezultate nefavorabile, spre surprinderea tuturor. Mats Wilander a comentat declinul ibericului și a dezvăluit care e marea problem a campionului de la Wimbledon.

Dimitrov, cea mai importantă victorie a sezonului! Rezumatul partidei cu Alcaraz de la Shanghai

Carlos Alcaraz a părăsit prematur turneul ATP 1000 de la Shanghai, după ce a cedat în 3 seturi în fața lui Grigor Dimitrov. Spaniolul a câștigat runda inaugurală cu 7-5, dar a cedat apoi inexplicabil cu 2-6, 4-6, fiind eliminat neașteptat. Cei doi jucători se întâlniseră de 3 ori în circuit, iar Carlitos a câștigat de fiecare dată fără emoții, în minim de seturi.
Betano - Shanghai
Toată emoția de la Shanghai de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Înainte de înfrângerea cu Dimitrov, Alcaraz trecuse la Shanghai de Barrere și Evans în minimum de seturi. La Beijing, la primul său turneu în China, ibericul a arătat un nivel de joc foarte bun în meciurile cu Hanfmann, Musetti și Ruud, înainte ca Sinner să-i predea o lecție de tenis dublului campion de Grand Slam.
CITEȘTE ȘI:

Mats Wilander a găsit "fisura", după declinul lui Alcaraz

Întrebat recent despre scăderea performanțelor lui Carlos Alcaraz, care a pierdut miercurea aceasta în fața lui Grigor Dimitrov în optimile de finală ale turneului Masters 1000 de la Shanghai, Mats Wilander a explicat că spaniolul pare să se distreze mult mai puțin pe teren decât o făcea înainte. În plus, suedezul a transmis că tocmai acesta era marele său atu înainte de Wimbledon, moment în care totul pare să se fi schimbat pentru spaniol.
"Cel mai important lucru este zâmbetul pe care îl aduce pe teren. Când există presiune, el este mereu acolo și se distrează și poți spune că se distrează pentru că zâmbește. Este un lucru atât de nou în tenis. Nici măcar marele Roger Federer nu făcea asta. Nadal cu siguranță nu, Djokovic din când în când, dar nu în același mod. Trebuie să înceapă să se distreze din nou pe teren. Pare mult mai tensionat de la Wimbledon încoace", a transmis Wilander.
Turneul ATP 1000 de la Shanghai se desfășoară în perioada 4-15 octombrie, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo