Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rublev - Hurkacz e marea finală de la Shanghai! Rusul a trecut în 2 seturi de "prietenul" Dimitrov

Irina Aldea

Publicat 14/10/2023 la 17:36 GMT+3

Andrey Rublev, al șaptelea jucător al lumii, s-a calificat în marea finală de la Shanghai după ce a trecut în minimum de seturi de Grigor Dimitrov. În ultimul act, rusul se va duela cu Hubert Hurkacz, în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport.

Andrey Rublev, Shanghai 2023

Credit imagine: Getty Images

Andrey Rublev, al șaptelea jucător al lumii, a obținut sâmbătă calificarea în marea finală de la Shanghai, după ce și-a învins prietenul, pe Grigor Dimitrov, în minimum de seturi. Rusul în vârstă de 25 de ani s-a impus cu scorul de 7-6 (7), 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 52 de minute de joc.
Betano - Shanghai
Toată emoția de la Shanghai de pe Eurosport se joacă cu BETANO.
Pentru Andrey Rublev, aceasta a fost a 50-a victorie a sa în 2023. De asemenea, el s-a calificat în cea de-a patra finală de turneu Masters a carierei (un singur titlu - la Monte Carlo), a 23-a la general în circuitul mondial masculin. Acum, rusul e la doar o victorie distanță de calificarea la Turneul Campionilor și de saltul pe locul 4 ATP.
CITEȘTE ȘI:

Rublev - Hurkacz, marea finală la turneul Masters 1000 de la Shanghai, LIVE pe Eurosport

"Nu este ușor să câștigi împotriva prietenilor, ai un sentiment de amărăciune când învingi pe cineva care ți-e prieten. Acum am nevoie de odihnă, e tare greu să joci împotriva lui Hurkacz, el poate învinge mulți jucători foarte buni. E important pentru mine să-mi revin, să fiu într-o formă bună", a spus Rublev la interviul de pe teren.
Pentru marele trofeu de la Shanghai, Andrey Rublev se va lupta cu Hubert Hurkacz, ocupant al locului 17 în clasamentul ATP. Cei doi s-au întâlnit deja de patru ori în circuitul ATP, scorul fiind egal, 2-2. Totuși, e important de precizat că rusul s-a impus în ultimele două confruntări directe.
Marea finală de la Shanghai, dintre Andrey Rublev și Hubert Hurkacz, va putea fi urmărită în direct pe Eurosport 2 și pe aplicația Eurosport duminică, 15 octombrie 2023, începând cu ora 11.30, ora României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo