Prima care a intrat în competiție pe tabloul principal a fost Irina Begu. Ea a cedat în primul tur în fața Laurei Siegemund, scor 3-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 49 de minute de joc. În turul următor, sportiva din Germania o va înfrunta pe câștigătoarea partidei dintre Patricia Țig și Anett Kontaveit. Astfel, Pati o poate răzbuna pe Irina, însă nu va avea o misiune prea ușoară în turul inagurual.
Sorana Cîrstea a fost și ea eliminată, luni seara, în runda inaugurală a turneului de la Palermo. Sportiva noastră a fost învinsă de italianca Sara Errani, beneficiară a unul wild card, la capătul unui meci care a durat aproape 3 ore. Fosta finalistă de la Roland Garros s-a impus în trei seturi, cu 7-5, 1-6, 6-4.

România, cu o singură reprezentantă la Palermo

Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 2 ORE
Prin urmare, România rămâne cu o singură reprezentantă pe tabloul principal la simplu: Patricia Țig, care va juca azi, de la ora 21.30, cu Anett Kontaveit, din Estonia. Kontaveit este cea de-a patra favorită a turneului de categorie Internațional din Sicilia, Italia. Nici din calificări nu a mai venit vreo româncă.
Pe tabloul de calificări au fost Gabriela Ruse și Laura Paar. Ruse a câștigat primul meci din calificări, însă a cedat în turul al doilea în fața slovenei Juvan Kaja. De partea cealaltă, Laura Paar a reușit să ajungă în finala calificărilor, însă a pierdut acolo în fața rusoaicei Liudmila Samsonova, scor 2-6, 6-7.
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 2 ORE
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 2 ORE