România va întâlni Italia în Billie Jean Cup pe 16 și 17 aprilie la Cluj, într-o partidă care se va juca fără spectatori. Misiunea tricolorelor a devenit însă una extrem de dificilă după ce primele două jucătoare s-au retras din acuza unor accidentări.
După ce Simona Halep și-a anunțat retragerea din cauza problemelor la umăr, Patricia Țig a urmat aceeași cale din cauza unei accidentări. Astfel, România a pierdut singurele jucătoare clasate în Top 100 WTA.

România - Italia la Fed Cup. Anunțul Federației Române de Tenis

Tenis
Emma Răducanu, avertizată de o câștigătoare de Grand Slam, care a decăzut complet după marele succes
ACUM 11 ORE
„Patricia Țig, jucătoare convocată în echipa României pentru meciul cu Italia, din cadrul Billie Jean King Cup (n.r. – competiția cunoscută sub numele de Fed Cup), a anunțat că este accidentată și, din păcate, nu poate participa la această întâlnire.
Pentru partida programată la Sala Polivalentă, din Cluj-Napoca, din 16 și 17 Aprilie 2021, din play-off-ul Grupei Mondiale a „Billie Jean King Cup”, echipa României va fi formată din Irina Bara, Mihaela Buzărnescu, Elena Gabriela Ruse și Monica Niculescu, Monica fiind și Căpitanul echipei României”, a anunțat federația.

România - Italia în Fed Cup se va juca la Cluj

România - Italia se joacă fără spectatori, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15.30, și sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14.00, a anunțat Federația Română de Tenis.
Alina Cercel-Tecșor, antrenorul României, a declarat: ”Așteptăm de un an acest meci și mă bucur că, în sfârșit vom putea juca. Este un meci important pentru România și chiar dacă nu vom avea de partea noastră suporterii, care au creat o atmsoferă fantastică de fiecare dată când fetele noastre au jucat în Sala Polivalentă, ne bucurăm să avem parte, din nou, de emoția și adrenalina acestei competiții”.
US Open
Marion Bartoli, despre performanța Emmei Răducanu: "Nu poți fi norocoasă 10 meciuri la rând"
ACUM 14 ORE
Tenis
Prima reacție a lui Diego Schwartzman, după ce a fost învins de un puști fără clasament în ATP
ACUM 17 ORE