Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea, out de la Birmingham! Românca a fost învinsă în 3 seturi de Magdalena Frech

Nicu Savin

Publicat 22/06/2023 la 17:41 GMT+3

Sorana Cîrstea s-a oprit în turul secund al turneului WTA 250 de la Birmingham, după ce a fost învinsă în 3 seturi de Magdalena Frech, scor 3-6, 7-6(1), 4-6.

Sorana Cîrstea, Birmingham 2023

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea (38 WTA) a început bine sezonul de iarbă, învingând-o greu pe Ana Bogdan în primul tur de la Birmingham, dar s-a oprit în runda secundă, cedând în 3 seturi duelul cu Magdalena Frech (72 WTA).
Sportiva noastră a început slab meciul și a cedat de 4 ori pe propriul serviciu, pe care l-a pierdut cu 3-6. Poloneza s-a distanțat la 2-0 și în actul secund și se părea că se îndreaptă către o victorie facilă, dar Sorana și-a ridicat nivelul de joc și a echilibrat disputa. La 2-2 în setul doi, partida a fost întreruptă de ploaie.

Sorana Cîrstea, învinsă de Magdalena Frech în turul doi la Birmingham

Jocul s-a reluat după aproximativ două ore, iar cele două jucătoare au mers cu serviciul până în tie-break. Aflată cu spatele la zid, Sorana a jucat cel mai bun tenis al ei și s-a impus cu 7-1, trimițând meciul în decisiv.
Deși era jucătoarea care venea din urmă, românca nu a menținut nivelul în setul 3 și Frech a făcut break chiar la început, pe care apoi l-a confirmat. Sorana și-a făcut apoi serviciul și a avut minge de 2-2, darr a ratat-o și părea că totul s-a rupt în jocul său. Poloneza a mai făcut un break și s-a desprins la 4-1. Românca nu a cedat și a reușit să recupereze repede un break, iar apoi s-a apropiat la 3-4. Din păcate, Sorana nu a reușit să ducă la capăt revenirea și a fost învinsă cu scorul final de 3-6, 7-6(1), 4-6, după două ore și 34 de minute de joc.
Așadar, Sorana Cîrstea părăsește prematur turneul la care a ajuns până în semifinale anul trecut, unde a pierdut greu, în tie-break-ul din setul decisiv, în fața chinezoiacei Shuai Zhang (6-4, 1-6, 6-7). Românca mai are și un sfert de finală la Birmingham, în 2013, când era învinsă de Donna Vekic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo