Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan e în optimi la Eastbourne, după victoria cu Sorana Cîrstea! Parcursul excelent continuă

Irina Aldea

Actualizat 26/06/2023 la 17:09 GMT+3

Ana Bogdan, venită din calificări, a obținut azi o nouă victorie pe iarbă, la Eastbourne, calificându-se în optimile de finală. Sportiva din Sinaia a eliminat-o pe Sorana Cîrstea, jucătoarea mai bine clasată.

Ana Bogdan

Credit imagine: Getty Images

Ana Bogdan, aflată pe locul 61 WTA, s-a calificat pe tabloul principal de la Eastbourne și a fost nevoită să joace împotriva altei românce în primul tur. Sportiva din Sinaia și-a continuat parcursul excelent la Eastbourne, iar acum e în optimile de finală, după o nouă victorie entuziasmantă.
Ana Bogdan a învins-o pe Sorana Cîrstea cu scorul de 6-3, 2-6, 6-3, la capătul unui meci care a durat o oră și 51 de minute de joc. Aceasta este cea de-a patra întâlnire directă dintre Ana și Sorana. Acum, sportiva de pe locul 61 WTA conduce cu 3-1.

Ana Bogdan e în optimi la Eastbourne! Victorie entuziasmantă cu Sorana Cîrstea

Înainte de a o învinge pe Sorana Cîrstea, Ana Bogdan a trecut în calificări de Panna Udvardy și Petra Martic, aceasta din urmă fiind principala favorită pe tabloul calificărilor.
Turneul de la Eastbourne e de categorie WTA 500 și oferă premii în valoare totală de 780,637 de dolari. Campioana en-titre este Petra Kvitova. Principala favorită la ediția din acest an era Elena Rybakina, însă kazaha s-a retras înainte de turneu din cauza unui virus.
Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, se desfășoară în perioada 3-16 iulie, în direct pe Eurosport și pe aplicația Eurosport
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo