Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jelena Ostapenko, momente de panică la Eastbourne! A cerut să-i fie luată tensiunea și a abandonat

Nicu Savin

Actualizat 29/06/2023 la 22:39 GMT+3

Jelena Ostapenko a trecut prin momente de panică în duelul cu Camila Giorgi de la Eastbourne. Înaintea tie-break-ului din primul set, letona a transmis să că nu se simte bine și i-a cerut medicului să-i fie luată tensiunea. Ostapenko a revenit pe teren, dar după ce a pierdut setul a decis să abandoneze.

Jelena Ostapenko

Credit imagine: Eurosport

Jelena Ostapenko este una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit, iar titlul cucerit săptămâna trecută la Birmungham a fost urmat de alte două victorii la Eastbourne. Astăzi, letona a întâlnit-o pe Camila Giorgi în sferturile de finală, dar oboseala acumulată în ultima vreme și-a spus cuvântul.
Primul set a fost foarte echilibrat, iar Ostapenko a fost aproape să se impună, dar în momentul în care a servit la 6-5 pentru ea a avut o cădere inexplicabilă, italianca reușind un break alb. Letona a acuzat însă stări de amețeală și chiar înainte de tie-break a cerut intervenția medicului.

Jelena Ostapenko a abandonat la Eastbourne, după ce i-a fost luată tensiunea pe teren

După o scurtă discuție cu medicul, Ostapenko a cerut să-i fie luată tensiunea, limbajul trupului său indicând clar că nu se simte deloc bine.
Cel mai probabil nu a fost vorba despre nimic grav, deoarece letona a decis să continue meciul. Aceasta a încercat să închidă repede punctele în tie-break și a avut 3 mingi de set. Giorgi le-a salvat pe toate și apoi a închis prima manșă în favoarea sa, scor 10-8, moment în care Ostapenko a decis să abandoneze.
În mod cert, letona nu a vrut să riște nimic înainte de Wimbledon, care va începe peste doar 4 zile. Camila Giorgi va juca în semifinale cu Daria Kasatkina, care a profitat și ea de un abandon, cel al Carolinei Garcia, la 6-2, 2-1 pentru rusoaică. În celalaltă semifinală se vor duela Cori Gauff și Madison Keys.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo