Andrey Rublev (23 ATP) a adus primul punct Rusiei, în meciul de deschidere al confruntării, după ce a trecut, în două seturi, de Filip Krajinovic (40 ATP). Meciul a durat 53 de minute și s-a terminat cu scorul de 6-1; 6-2. În al doilea meci de simplu, Novak Djokovic (2 ATP) a restabilit egalitatea în confruntările directe. Fostul lider mondial al clasamentului de simplu a trecut fără emoții de Karen Khachanov (17 ATP), cu un dublu 6-3.
Punctul decisiv a fost obținut de Rusia după confruntarea de la dubu. Cuplul format din Karen Khachanov și Andrey Rublev a avut o misiune dificilă în fața perechii Novak Djokovic/ Viktor Troicki (159 ATP). Partida s-a terminat cu un tie-break în setul decisiv (scor final: 4-6; 6-4; 7-6(8)), după două ore și 16 minute. Rusia va juca în semifinale împotriva Canadei.
Canada a învins cu scorul de 2-1 reprezentativa Australiei. Vasek Pospisil l-a învins pe John Milman, în două seturi, scor 7-6 (7), 6-4, după o oră și 30 de minute de joc, în timp ce Alex de Minaur s-a impus în fața lui Denis Shapovalov, în trei seturi, după o oră și 58 de minute de joc, scor 3-6, 6-3, 7-5.
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
ACUM 11 ORE
Celelalte întâlniri din sferturile de finală sunt Marea Britanie - Germania şi Spania – Argentina.
Tenis
ATP nu vrea să-și suspende turneele din China! Ce a cerut în cazul Shuai Peng
IERI LA 14:09
Tenis
Rusia, în semifinalele Cupei Davis. Programul penultimului act
IERI LA 08:36