2020 s-a transformat în anul retragerilor în tenis. Deși au trecut doar puțin peste două luni, Wozniacki, Sharapova și Makarova au anunțat că părăsesc circuitul WTA, problemele de sănătate devenind prea complicate astfel încât sportivele să mai poată concura la nivel înalt.
Acum, o altă sportivă importantă din circuit, cu semifinală de Grand Slam în palmares (Wimbledon 2017) a decis că e timpul să părăsească scena.
"Am avut timp de gândire, iar Fed Cup e locul potrivit pentru a mă retrage", a anunțat Rybakina într-un interviu pentru o televiziune din Slovacia.
Tenis
Simona Halep, surpriză neplăcută în dimineața zilei în care a împlinit 30 de ani! Cine a vizitat-o
ACUM 7 ORE
Fostă jucătoare de top 20 WTA, Rybarikova a cucerit de-a lungul timpului 4 titluri WTA. Cel mai bine s-a simțit la Washington, unde s-a impus de două ori (2012 și 2013).
Interesant e că în 2016 slovaca a suferit o serie de accidentări, dar ulterior a revenit foarte puternică, cele mai bune rezultate în turneele de Grand Slam realizându-le în 2017 și 2018. Totuși, în ultimul an Magdalena a avut probleme tot mai mari, iar rezultatele au fost extrem de slabe. În consecință, ea a ajuns în acest moment în afara TOP 150 WTA.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep are antrenor nou! Prima reacție a tehnicianului: "Am așteptări mari, trebuie să revină"
ACUM 10 ORE
Laver Cup
Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional
ACUM 10 ORE