2020 s-a transformat în anul retragerilor în tenis. Deși au trecut doar puțin peste două luni, Wozniacki, Sharapova și Makarova au anunțat că părăsesc circuitul WTA, problemele de sănătate devenind prea complicate astfel încât sportivele să mai poată concura la nivel înalt.
Acum, o altă sportivă importantă din circuit, cu semifinală de Grand Slam în palmares (Wimbledon 2017) a decis că e timpul să părăsească scena.
"Am avut timp de gândire, iar Fed Cup e locul potrivit pentru a mă retrage", a anunțat Rybakina într-un interviu pentru o televiziune din Slovacia.
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic s-a calificat în sferturile de la Tel Aviv! Un game din setul secund a durat 25 de minute
ACUM 7 ORE
Fostă jucătoare de top 20 WTA, Rybarikova a cucerit de-a lungul timpului 4 titluri WTA. Cel mai bine s-a simțit la Washington, unde s-a impus de două ori (2012 și 2013).
Interesant e că în 2016 slovaca a suferit o serie de accidentări, dar ulterior a revenit foarte puternică, cele mai bune rezultate în turneele de Grand Slam realizându-le în 2017 și 2018. Totuși, în ultimul an Magdalena a avut probleme tot mai mari, iar rezultatele au fost extrem de slabe. În consecință, ea a ajuns în acest moment în afara TOP 150 WTA.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Federer a dezvăluit ce va face în continuare, la o săptămână de la retragere: "Mă uit de pe canapea"
ACUM 9 ORE
Parma Ladies Open
Ana Bogdan a câștigat duelul 100% românesc cu Irina Begu și s-a calificat în semifinale la Parma
ACUM 9 ORE