Djokovic, Nadal, Medvedev, Kyrgios sau De Minaur continuă lupta pentru prima ediție a ATP Cup.
Astăzi s-au stabilit ultimele trei formații care merg în ultimele 8 la ATP Cup. Argentina s-a impus în ambele meciuri de simplu cu națioanal Croației (Pella a trecut de Cilic, 7-6, 6-3, iar Schwartzman nu i-a dat vreo șansă lui Coric, 6-2, 6-2), astfel că "pumele" au mers mai departe din postura de învingătoare a grupei E. Totuși, pentru a ajunge în semifinale, Argentina va trebui să treacă de Rusia, care are în Medvedev și Khachanov doi sportivi în mare formă.
Croația, lider în grupă înainte de confruntarea cu Argentina, cu două victorii din două posibile, a sperat până în ultimul moment că va putea să ajungă în sferturi. Totuși, nici perechea Dodig/Mekitic nu a reușit să obțină o victorie împotriva dublului M.Gonzalez/Molteni, astfel că sud-americanii au părăsit competiția. Cele mai bune locuri doi din grupe au rămas Belgia și Canada.
Roland-Garros
Roberto Carballes Baena - Jannik Sinner - Roland-Garros
ACUM 3 ORE

Programul sferturilor de la ATP Cup

  • Serbia - Canada
  • Argentina - Rusia
  • Marea Britanie - Australia
  • Spania - Belgia
În penultimul act se vor întâlni învingătoarele din primele două dispute, respectiv câștigătoarele din ultimele două.
Două dintre sferturile de finală vor avea loc pe 9 ianuarie, în timp ce ultimele două sferturi sunt programate pentru 10 ianuarie. Toate confruntările vor putea fi urmărite în direct pe Eurosport 2 și Eurosport player.
Înfruntările din fazele finale ale ATP Cup vor avea loc la Sydney.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland-Garros
Alizé Cornet - Jelena Ostapenko - Roland-Garros
ACUM 3 ORE
Tenis
Simona Halep a explicat eșecul de la Roland Garros! Experții Eurosport i-au apreciat atitudinea
ACUM 3 ORE