Marele campion elvețian este de părere că o unire între WTA și ATP ar fi benefică, un singur for care să patroneze totul și să ia decizii comune fiind în folosul tuturor.
"Mă gândeam... oare sunt singurul care crede că acum este momentul ca tenisul masculin și feminin să fie unite și să acționeze ca unul singur", a scris câștigătorul a 20 de titluri de Grand Slam pe Twittter.
Simona Halep i-a răspuns rapid elvețianului: "Nu ești singurul!", a scris campioana de la Wimbledon pe Twitter. Ulterior, și marele Nadal a susținut ideea lansată de bunul său prieten, Roger.
Tenis
Cea mai mare surpriză din tenis? Un puști cu o cotă de 101 l-a pulverizat pe Diego Schwartzman
ACUM 3 ORE

Tenisul feminin, în picaj pentru Safin

Totuși, nu toți văd cu ochi buni această joncțiune. Dimpotrivă, Marat Safin a fost extrem de critic cu privire la această oportunitate, considerând că băieții ar fi extrem de dezavantajat. Rusul crede că circuitul feminin a devenit extrem de neinteresant, prin comparație cu cel masculin, unde lupta dintre cei mari titani - Federer, Nadal și Djokovic - adună energii nebănuite.
"Tenisul feminin are potențial de a vi vândut mult mai mic. De fapt, fără Sharapova, Kournikova și Serena, e de neprivit. Nu aș putea să numesc primele 10 din lume, pur și simplu nu urmăresc tenisul feminin constant", a spus Safin, citat de Marca.
Marat Safin este probabil cel mai mare jucător rus din istorie. Fost număr unu mondial (noiembrie 2000), talentatul fost jucător a cucerit două turnee de Grand Slam (Australian Open 2005 și US Open 2000). Probabil el ar fi putut aduna mai multe trofee, dar a fost un tip extrem de temperamental, care nu a reușit în multe momente cheie să își păstreze luciditatea. Safin a cucerit și două ediții ale Cupei Davis (2002 și 2006).
După retragere, în 2009, Safin a fost vicepreședinte al Federației Ruse de Tenis, pentru ca apoi să intre în politică.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
Interviu cu "mamaia" Emmei Răducanu, în presa din Anglia! "După Wimbledon i-am spus să renunțe!"
ACUM 5 ORE
Tenis
Cupa Davis | România-Portugalia, în Grupa Mondială 1! Marius Copil câștigă în fața lui Gastao Elias
ACUM 9 ORE