Campioana din 2019 de la Wimbledon pornește într-o nouă aventură în 2020, an în care obiectivul principal este obținerea unei medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Bookmakerii au analizat șansele româncei la îndeplinirea acestui obiectiv și au ajuns la concluzia că românca are o cotă de 2,70 la câștigarea unei medalii.
Dacă ne raportăm strict la șansa la medalia de aur, Simona Halep are o cotă mai mare și este a cincea favorită, cu o cotă de 9. Până la Jocurile Olimpice, Simona își face antrenamentul la primul mare turneu al anului, Australian Open, care va debuta pe 20 ianuarie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player. La Melbourne, Simona este a patra favorită, după Serena Williams, Ashleigh Barty și Bianca Andreescu.

Simona, cu prima șansă la Roland Garros

Australian Open
Simona Halep și-a aflat adversara din turul secund de la Australian Open! Românca, mare favorită
ACUM 8 ORE
Dacă la Australian Open pornește cu șansa a patra, Simona Halep este văzută drept principal favorită la Roland Garros, acolo unde a cucerit în premieră un titlu de Grand Slam, în 2018, după o finală disputată cu Sloane Stephens. La ediția din 2020, Simona are o cotă de 6. Românca este urmată de Bianca Andreescu și Serena Williams, fiecare cu o cotă de 9.
La al treilea mare turneu din acest sezon, Wimbledon, chiar dacă este campioana en-titre la All England Club, Simona Halep are șansa a doua în viziunea caselor de pariuri, cu o cotă de 8, puțin peste favorita principală, Serena Williams, care are o cotă de 7. Simona Halep a încheiat anul 2019 pe locul 4 în clasamentul WTA și va participa la primul turneu din 2020 la Adelaide, în a doua săptămână din ianuarie, în orașul natal al lui Darren Cahill.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep, interviu exclusiv despre obiectivul său la Australian Open! "Presiunea e diferită"
ACUM 9 ORE
Australian Open
Australian Open 2022: programul de miercuri. La cât joacă Jaqueline Cristian şi Gabriela Ruse
ACUM 11 ORE