Lotul României pentru meciul cu Rusia este format din Ana Bogdan (27 de ani, 90 WTA), Irina Bara (24 de ani, 160 WTA), Gabriela Ruse (22 de ani, 166 WTA), Raluca Olaru (30 de ani, 47 WTA la dublu) și Jaqueline Cristian (21 de ani, 197 WTA). Marea absentă este Simona Halep, care a anunțat că se va concentra anul acesta pe Jocurile Olimpice de la Tokyo. Irina Bara, Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian au fost nominalizate în premieră în lotul de Fed Cup al României.
Rusia a anunțat inițial un lot foarte puternic. Echipa Rusiei le anunțase în componență pe Ekaterina Alexandrova (28 WTA), Anastasia Palyuchenkova (30 WTA), Veronica Kudermetova (40 WTA), Svetlana Kuznetsova (53 WTA), Anna Kalinskaya (109). Marți, Florin Segărceanu a anunțat că Pavlyuchenkova și Kuznetsova nu vor veni la Cluj pentru meciul cu România. "Faţă de ceea ce au anunţat iniţia ruşii, sunt mici modificări în echipa lor. Pentru că nu au venit Kuzneţova şi nici Pavlicenkova... dar în rest echipa lor e completă. Au introdus o jucătoare nouă... (n.r. - Ana Blinkova). Dar pe celelalte trei le cunoaştem şi ştim cam ce se poate aştepta de la ele", a explicat Florin Segărceanu.

Șansele României cresc în meciul de Fed Cup cu Rusia

Tenis
Când i-a cerut Nadal autograful lui Roger Federer! Moment de respect maxim între cele două legende
ACUM O ORĂ
România – Rusia se joacă pe 7 și 8 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în vederea calificării la turneul final de Fed Cup de la Budapesta, din 14-19 Aprilie 2020. Din lotul României lipsesc Halep, Begu şi Niculescu. În acest context, Ana Bogdan este prima rachetă din echipa tricolorelor. Sunt calificate deja Cehia, care a primit un wildcard, Australia și Franța (finalistele Fed Cup 2019) și Ungaria, țară gazdă. România nu a întâlnit niciodată Rusia în Fed Cup, dar a avut două confruntări cu URSS, ambele pierdute, în 1978 (0-3), la Melbourne, în sferturile Grupei Mondiale, şi în 1986 (0-3), la Praga, în turul al doilea al Grupei Mondiale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Laver Cup
Retragerea lui Roger Federer l-a pus pe gânduri pe Novak Djokovic! Care este dorința lui Nole
ACUM O ORĂ
Tenis
Serena Williams, despre motivele pentru care a decis să se retragă: "Trebuia doar să mă opresc"
ACUM 2 ORE