Cea mai bună sportivă din franţa în acest moment, Mladenovic se vede în faţa unei situaţii neplăcute. Pentru sezonul viitor, "Kiki" va trebui să îşi găsească un nou tehnician, după ce Bajin, cel care a readus-o în elită, a hotărât să pună capăt colaborării.
"Sunt foarte dezamăgită de decizia lui Sascha de a nu continua colaborarea şi în sezonul viitor. M-am bucurat mult de relaţia cu el, am reuşit să câştigăm meciuri importante împreună şi simţeam că jocul mi-a crescut din nou. Cred că erau multe lucruri importante pe care le puteam face împreună, dar nu pot să îi schimb hotărârea. Sunt mândră de ce am realizat împreună şi sper să continuu progresul şi în 2020", a scris Mladenovic, pe twitter.

Colaborarea Bajin - Mladenovic

Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 4 MINUTE
Mladenovic şi Bajin au început colaborarea la mijlocul lunii aprilie, când Kristina se afla pe locul 64 WTA. Omul care a fost în spatele succeselor lui Osaka a schimbat total dinamica jocului lui Mladenovic, care avea cu siguranţă şi un blocaj mental.
Bajin o lasă pe Mladenovic pe locul 39 WTA, după semifinala reuşită săptămâna trecută, la Moscova, şi cu un nou trofeu de Grand Slam în palmares (titlul cucerit la Roland Garros, în proba de dublu, unde a făcut pereche cu Timea Babos).
Dacă la simplu Mladenovic nu va mai evolua în acest sezon, ea mai are încă un mare obiectiv pe final de 2019. În noiembrie, pe 9 şi 10, Franţa va juca în finala Fed Cup, contra Australiei.
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 13 MINUTE
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 32 MINUTE