Cotată cu prima șansă în duelul din sferturile de finală de la Grampians Trophy, Sorana Cîrstea a întâmpinat probleme de concentrare la Melbourne, cu doar două zile înainte de debutul primului turneu de Grand Slam din 2021, Australian Open. Sportiva noastră a pierdut șansa de a se califica în semifinale la Grampians Trophy, după ce a pierdut cu 3-6, 1-6 în fața lui Ann Li.
Partida din sferturile de finală a durat o oră și două mintue de joc, iar Sorana Cîrstea a părut în repetate rânduri blocată în jumătatea proprie de teren.La serviciu, jucătoarea noastră nu a fost la fel de puternică precum în partidele precedente jucate la Grampians Trophy. În primul set, Sorana și-a pierdut serviciul de trei ori, în timp ce adversara ei a cedat o singură dată, la început de meci, pe propriul serviciu.
Setul al doilea a fost și mai clar condus de ameriancă, iar Sorana a părut descumpănită încă de la început. Lipsită de luciditate în mai multe momente, Sorana Cîrstea și-a cedat serviciul de două ori, dar Ann Li a apăsat pe accelerație și s-a calificat în prima ei semifinală al unui turneu WTA.
Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
IERI LA 09:17

Moment incredibil oferit de Sorana Cîrstea la Melbourne

Sorana Cîrstea a oferit un moment foarte rar pe terenul de tenis. Cu nervii la pământ din cauza loviturilor care nu-i ieșeau, sportiva noastră i-a atras atenția arbitrei de scaun privind propriul antrenor, Adrian Cruciat, care îi sufla indicații de pe marginea terenului. Momentul s-a viralizat rapid, iar internauții au mărturisit că nu au mai văzut așa ceva niciodată.
La 6-3 și 3-0 pentru Li, Sorana i-a cerut antrenorului ei să tacă din gură. Mai mult de atât, Cîrstea l-a pârât pe acesta arbitrei de scaun (n.r. Marijana Veljovic) să îi dea un avertisment propriului ei antrenor pentru că vorbește prea mult în timpul meciului, iar acest lucru o deranjează și în plus, nu ar fi tocmai moral. "Nu pot să îl avertizez pe el, doar pe tine", a reacţionat arbitra.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

BNP Paribas Open
Sorana Cîrstea, peste 100 de puncte cu Elina Svitolina! Nu a fost însă suficient și pentru un succes
10/10/2021 LA 22:21
BNP Paribas Open
Eșec neașteptat pentru Simona Halep! A fost învinsă la Indian Wells de nr. 100 mondial
10/10/2021 LA 12:55