Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea trebuia să joace astăzi în turneele pregătitoare pentru Australian Open, dar organizatorii au amânat toate partidele din cauza apariției unui caz de Covid-19.
Conform ultimelor informații, toate turneele se vor relua mâine, dar regulamentul a fost schimbat, penctru ca partidele să se termine mai repede. Astfel, în caz de egalitate la seturi, partida se vor decide la supertiebreak, urmând ca prima jucătoare care acumulează 10 puncte să câștige meciul, cum se întâmplă în duelurile de dublu.
https://i.eurosport.com/2021/02/03/2984325.jpg
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38

Simona Halep-Ekaterina Alexandrova se joacă vineri, în jurul orei 7:00 (ora României)

Partida dintre Halep și Alexandrova, din sferturile turneului Gipssland Trophy, se va disputa pe arena "Margaret Court" și va fi a cincea a zilei. Astfel, meciul Simona Halep – Ekaterina Alexandrova va începe în jurul orei 07:00, ora României.
Ulterior, Simona va juca ți în competiția de dublu, acolo unde face pereche cu Daria Gavrilova. Cele două jucătoare vor înfrunta perechea Mihaela Buzărnescu/Alize Cornet.
Irina Begu va juca și ea în sferturile de la Gippsland Trophy, contra japonezei Naomi Osaka. Partida va fi a 7-a de pe arena "Margaret Court" și va începe în jurul orei 10:30, ora României.
În fine, Sorana Cîrstea va evolua și ea vineri, în turul secund de la Grampians Trophy, turneu rezervat exclusiv jucătoarelor care au avut de îndurat o carantină dură. Sportiva din Târgoviște o va înfrunta pe Belinda Bencic, începând cu ora 1:00, ora României.
Citește și: TRAGEREA LA SORȚI DE LA AUSTRALIAN OPEN A FOST AMÂNATĂ

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53
Tenis
Simona Halep a fost în mod oficial exclusă de la turneul din Africa! Anunțul organizatorilor
30/11/2022 LA 17:02