În luna decembrie, Simona Halep trebuia să participe la un turneu demonstrativ în Africa de Sud alături de jucătoare precum Venus Williams, Iga Swiatek sau Martina Hingis, după cum a anunțat în urmă cu 6 zile. Turneul Africa Cares are ca scop promovarea tenisului în Africa de Sud, dar și o campanie de combatere a violenței împotriva femeilor.
Australian Open
Mektic / Pavic - Kokkinakis / Kyrgios - Australian Open
ACUM 18 MINUTE

Simona Halep nu mai merge la turneul demonstrativ din Africa de Sud

Cu toate acestea, Simona Halep nu va mai merge în Africa de Sud, după ce mai multe țări au impus carantina persoanelor care se întorc din această țară, din cauza noii variante de coronavirus descoperite în această țară, printre care și România.
La finalul partidei de dublu din Cupa Davis de la Cluj-Napoca, acolo unde a fost prezentă și Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România a anunțat că nu va mai participa la Africa Cares, deoarece ar fi fost nevoită să își petreacă sărbătorile de iarnă în carantină.
"Am anulat, nu mai merg. Nu știu dacă evenimentul s-a anulat, nu vreau să vorbesc tâmpenii. Eu nu mai merg, pentru că mi-e teamă. Nu vreau să risc nimic", a declarat Simona Halep, potrivit Digi Sport.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Australian Open
Zverev - Albot - Australian Open
ACUM 39 MINUTE
Australian Open
Halep, avertizată de Wilander! De ce crede suedezul că românca va avea un meci greu cu Kovinic
ACUM O ORĂ