Roger Federer a recunoscut că nu există nicio șansă să-l vedem pe teren la Wimbledon în vară. Legendarul tenismen elvețian a urmărit de pe margine Cupa Mondială de schi alpin Super G din Elveția, acolo unde s-a pozat încântat cu suporterii. Ulterior, el a vorbit cu SRF TV și a fost întrebat inevitabil despre problemele de la genunchi.
Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Roger Federer le-a dat vești îmbucurătoarea suporterilor săi, asigurându-i că finalul carierei lui FedEx nu a venit pentru moment: "Este în regulă, mult mai bine. Am stat 2 luni în cârje, deci trebuie să o iau cu totul de la început. A fost cu siguranță alegerea corctă, genunchiul meu nu era deloc bine după Wimbledon, anul trecut, așa că nu puteam continua la fel", a spus Federer.
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51
CITEȘTE ȘI:

Roger Federer speră să revină la sfârșitul verii sau la începutul toamnei lui 2022

"În prezent mă concentrez pe 3 aspecte. Întâi trebuie să mă recuperez, apoi mă ridic pe picioare, iar apoi învăț să reconstruiesc totul. Abia acum sunt în faza în care pot începe să mă gândesc la revenirea mea. Am făcut un RMN foarte bun în urmă cu câteva săptămâni, ceea ce mă face să mă simt foarte încrezător. Cu siguranță va dura ceva timp până voi putea reveni. Sfârșitul verii, începutul toamnei, acolo țintesc revenirea", a recunoscut FedEx.
Având în vedere că Wimbledon începe pe 27 iunie, înseamnă că Federer va rata turneul pe care l-a câștigat de opt ori. Vestea vine ca o amară dezamăgire pentru fanii tenisului, care așteptau să-l vadă cât mai curând pe Roger în acțiune. În acest moment, Nadal este în frunte în cursa pentru supremație, ibericul având 21 de turnee de Grand Slam în urma victoriei sale la Australian Open, în timp ce Djokovic este la egalitate cu Federer, fiecare cu câte 20 de titluri majore.
Tenis
Carlos Alcaraz - Roger Federer, un duel așteptat! "Ar fi trist dacă nu ar avea șansa să-l înfrunte"
13/05/2022 LA 12:23
Tenis
Interviul viral oferit de Carlos Alcaraz la doar 12 ani! Ce turnee visa atunci să câștige
09/05/2022 LA 10:51