În vârstă de 26 de ani, Nick Kyrgios a dezvăluit la o conferință de presă la Washington că simte la fiecare turneu la care merge că e posibil să fie ultima sa participare acolo, inclusiv la Citi Open, turneu de 500 de puncte desfășurat în capitala Statelor Unite ale Americii, acolo unde va reveni pe terenul de tenis și Rafael Nadal.
Australianul, care este campion en-titre la Citi Open, după ce a cucerit turneul în 2019, a dat de înțeles că aceasta ar putea fi ultima ediție la care participă la competiția din Washington. Kyrgios a pierdut săptămâna trecută în turul secund la turneul Atlanta Open în fața lui Cameron Norrie, însă este acum pregătit pentru un parcurs bun la Citi Open.
https://i.eurosport.com/2021/08/02/3191500.jpg
Wimbledon
Kyrgios a lăsat modestia la o parte! Australianul se consideră cel mai bun jucător pe iarbă din lume
12/05/2022 LA 16:07

Nick Kyrgios a dezvăluit că s-ar putea retrage din circuitul masculin de tenis

"Nu iau niciun turneu ca și cum ar dura o veșnicie. Nu mai fac asta, așa cum procedam la începutul carierei. De fiecare dată când sunt la un eveniment, la un turneu special cum este acesta, nu iau nicio zi ca și cum ar dura o veșnicie. Îmi place să mă aflu aici și încerc să mă bucur de fiecare moment atât cât de mult pot. Nu pot să mint. Chiar nu-mi mai lipsește tenisul atât de mult ca înainte. E bine așa cum e. E bine să fiu înapoi pe terenuri, mai ales aici unde am câștigat și e mereu publicul în tribune.
Chiar cred că toată lumea de aici își dorește ca eu să mă descurc bine la acest turneu. E o nebunie. Simt atmosfera de aici și mă ajută să continui. De fiecare dată când sunt la un turneu simt că e ultimul pentru mine. În Atlanta am simțit la fel. Washington. Nu știu unde mă aflu în cariera mea, dar știu că mă simt ciudat. Mă simt ciudat cu privire la cariera mea în prezent", a spus Kyrgios la Washington.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Mats Wilander îl distruge pe Nick Kyrgios: "Hewitt mi-a povestit asta, este de-a dreptul cumplit!"
15/04/2022 LA 11:35
Fayez Sarofim U.S. Men's Clay Court Championship
O altă săptămână și o nouă criză a lui Nick Kyrgios. Australianul a luat foc și la Houston
10/04/2022 LA 11:29