Ocupantul locului 7 ATP, Alexander Zverev, a realizat, de când a rămas acasă, că e posibil să fi avut coronavirus în perioada când a evoluat la Australian Open. Pe contul personal de Instagram, germanul a vorbit cu bunul lui prieten, Oliver Pocher, despre faptul că știe care sunt simptomele noului coronavirus întrucât el însuși a experimentat. Interesant este că Zverev a avut toate acele simptome încă de la începutul lui 2020, dar crede că a luat virusul de la sfârșitul lui 2019.
Prietena mea, Brenda, și cu mine am fost în China pe 28 decembrie. Nu-ți poți imagina cum am tușit pentru o lună în Australia mai apoi. Am avut febră pentru două sau trei zile și am tușit pentru cinci sau șase ore. Brenda a pățit la fel. Nu am știut ce se petrece cu noi, dar acum realizez…

Alexander Zverev, printre primii europeni care au luat coronavirus?

Tenis
Thiago Seyboth Wild, primul jucător de tenis depistat pozitiv cu coronavirus
25/03/2020 LA 11:25
Zverev a conștientizat că nu e vorba despre o răceală oarecare: “Era o tuse pe care nu am mai avut-o niciodată. Nu mă durea nimic, dar tușeam non-stop pentru zece secunde”. Niciun simptom nu l-a oprit pe german din a ajunge în prima lui semifinală de Grand Slam, acolo unde a fost oprit de Dominic Thiem. Austriacul avea mai apoi să cedeze în cinci seturi strânse în fața lui Novak Djokovic.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Alex Zverev, în turul 3 la Roland Garros, după o revenire fantastică în fața unui out-sider
IERI LA 16:16
Roland-Garros
Alexander Zverev, calificare la pas în turul doi la Roland Garros
22/05/2022 LA 19:08