Iată programul transmisiunilor de vineri:
Eurosport 2 & 2HD:
15:00: Sam Querrey v Marin Cilic
Australian Open
Novak Djokovic nu mai are acces nici la turneele din Spania dacă nu se vaccinează!
ACUM 4 ORE
Urmat de: Roger Federer v Tomas Berdych
Turneul de simplu masculin a ajuns în ultimele acte, iar Roger Federer este mai aproape ca niciodată să câștige al 8-lea său titlu la Wimbledon. Îl poate opri cineva?
Sam Querrey și Marin Cilic se înfruntă în primul meci al zilei, pe Eurosport 2 și Eurosport 2 HD începând cu ora 15:00. Doi jucători puternici, cu un serviciu impresionat, cei doi mai au amintiri vizavi de meciuri jucate pe iarba londoneză. Ei s-au întâlnit în 2009 la Wimbledon și în 2012 la Wimbledon și la Queens, de fiecare dată partidele fiind decise în setul decisiv. Cilic a fost învingător în fața americanului mereu, iar partida de la Wimbledon din 2012 rămâne în folclorul tenisului de aici și acum – croatul s-a impus cu 17-15 în setul cinci. Ambii jucători sunt în premieră în această fază a turneului și țintesc finala după un timp îndelungat petrecut pe teren în sferturile de finală. Aceasta ar putea fi o partidă de uzură în care cel mai rezistent și care greșește mai puțin poate avea câștig de cauză.
Nu există dubiu că Roger Federer este din nou atracția zilei la Wimbledon. Elvețianul joacă în cea de-a doua semifinală împotriva lui Tomas Berdych, o confruntare devenită deja clasică în tenisul ultimilor ani. Federer caută să devină cel mai în vârstă finalist de la Wimbledon din 1974 încoace și este cu siguranță mare favorit în fața unui adversar pe care l-a mai învins de 18 ori în trecut – de două ori chiar în acest an. Berdych a triumfat în ultimul meci pe iarbă dintre cei doi, chiar la Wimbledon, în 2010, și va fi încurajat de forma bună arătată în turneu. Cu toate acestea, Federer a părut invincibil în unele momente din meciurile sale de până acum, ajungând în semifinale fără a pierde vreun set. Deținător a numeroase recorduri în sport, Federer poate deveni primul jucător din istorie cu opt titluri cucerite la Wimbledon. Mai are nevoie de doar două victorii.
Eurosport Player oferă iubitorilor tenisului ocazia să urmărească și alte partide desfășurate astăzi la Wimbledon – meciuri din turneele de dublu și de juniori, precum și între foști jucători și jucătoare de mare succes. Monica Niculescu încearcăsă ajungă în premieră într-o finală de Mare Șlem în proba de dublu. Românca face pereche cu Hao-Ching Chan în cea de-a doua semifinală feminină a zilei, evoluând împotriva cuplului Makoto Ninomiya / Renata Voracova.
Australian Open
Tsitsipas - Ymer - Australian Open
ACUM 4 ORE
Australian Open
Emma Răducanu, realistă după prima victorie la Australian Open! Cum a încercat să cucerească fanii
ACUM 4 ORE