Tenisul a fost oprit la mijlocul lunii martie, iar ATP și WTA au anunțat că nu se vor juca meciuri oficaile până la mijlocul lunii iulie. Cu toate acestea, jucătorii de tenis nu mai rezistă acasă și sunt invitați din nou pe teren la un turneu neoficial.
Numărul 8 mondial Matteo Berrettini va juca împreună cu americanii Reilly Opelka, Tennys Sandgren și Tommy Paul în West Palm Beach între 8 și 10 mai.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Cornet - Zidansek, LIVE pe Eurosport 1. Collins - Tauson pe Eurosport 2
ACUM 3 ORE

Tennis Legends: Mats Wilander și Boris Becker discută cu Elina Svitolina și Feliciano Lopez

Între 22 și 24 mai fetele au și ele un turneu în aceeași locație. Alison Riske, Amanda Anisimova, Danielle Collins și Ajla Tomljanovic au confirmat deja prezența în Florida.
Aceste turnee nu vor avea spectatori, arbitrii de linie sau copii de mingi. "Trebuie să ne adaptăm pentru că lumea se schimbă" spune unul dintre oficialii Federației Americane de tenis, Mark Leschly.
Patrick Mouratoglou va organiza și el, în Franța, o serie de turnee de acest gen în această lună.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
John McEnroe, sceptic în legătură cu viitorul lui Djokovic: "Situația îl va lovi din plin"
ACUM 5 ORE
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE TEXT / Simona Halep - Danka Kovinic în jur de ora 03:30
ACUM 5 ORE