Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, criză de râs la conferința de presă: "Niciodată nu am primit o întrebare ca asta!"

Irina Aldea

Actualizat 18/04/2022 la 17:59 GMT+3

Novak Djokovic a dat deja uitării înfrângerea de la Monte Carlo și se pregătește de zor pentru a-și intra în mână pe zgură la turneul "de casă" de la Belgrad, acolo unde va juca săptămâna aceasta.

Novak Djokovic

Credit imagine: facebook

Lider mondial în clasamentul ATP, Novak Djokovic a fost eliminat în turul secund la turneul Masters de la Monte Carlo, cedând cu 3-6, 7-6(5), 1-6, în fața lui Alejandro Davidovich Fokina, cel care avea să ajungă în marea finală de duminică. După înfrângere, Nole a recunoscut că "a fost terminat" din punct de vedere fizic în setul decisiv și că nu-și mai simțea picioarele.
La o săptămână după acest meci, Novak Djokovic va reveni pe teren în competiții oficiale, la turneul de casă de la Belgrad, în cadrul turneului de 250 de puncte ATP, Serbia Open. Favorit numărul 1 la Belgrad, Novak Djokovic va avea un prim tur liber și va intra în concurs miercuri, pe 20 aprilie, împotriva câștigătorului dintre Medjedovic și Djere.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, criză de râs la conferința de presă de la Serbia Open

Deși la conferința de presă s-a vorbit despre turneu și organizare, a fost loc și de câteva glume ale jurnaliștilor cu Novak Djokovic, care s-a amuzat copios de o întrebare în mod special. O jurnalistă din Slovenia l-a făcut pe sârb să râdă cu poftă: "La ce te-ai gândit aseară înainte de a merge la culcare?", a fost întrebarea la care nu se aștepta nimeni.
Răspunsul lui Nole a venit imediat și a fost unul pe măsura întrebării: "Mă gândeam ... Mi-a fost puțin mai greu să adorm. Și mă gândeam cum să nu-l rănesc pe câinele nostru care doarme între noi, să nu cumva să mă întorc peste el. Am făcut exerciții de respirație înainte de culcare pentru a-mi calma gândurile. Am adormit și m-am trezit sănătos", a răspuns Novak râzând.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo