Lider mondial în clasamentul ATP, Novak Djokovic a fost eliminat în turul secund la turneul Masters de la Monte Carlo, cedând cu 3-6, 7-6(5), 1-6, în fața lui Alejandro Davidovich Fokina, cel care avea să ajungă în marea finală de duminică. După înfrângere, Nole a recunoscut că "a fost terminat" din punct de vedere fizic în setul decisiv și că nu-și mai simțea picioarele.
La o săptămână după acest meci, Novak Djokovic va reveni pe teren în competiții oficiale, la turneul de casă de la Belgrad, în cadrul turneului de 250 de puncte ATP, Serbia Open. Favorit numărul 1 la Belgrad, Novak Djokovic va avea un prim tur liber și va intra în concurs miercuri, pe 20 aprilie, împotriva câștigătorului dintre Medjedovic și Djere.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Nadal, Djokovic și Murray, avertizați după retragerea lui Roger Federer: "Va fi efectul de domino!"
IERI LA 17:19

Novak Djokovic, criză de râs la conferința de presă de la Serbia Open

Deși la conferința de presă s-a vorbit despre turneu și organizare, a fost loc și de câteva glume ale jurnaliștilor cu Novak Djokovic, care s-a amuzat copios de o întrebare în mod special. O jurnalistă din Slovenia l-a făcut pe sârb să râdă cu poftă: "La ce te-ai gândit aseară înainte de a merge la culcare?", a fost întrebarea la care nu se aștepta nimeni.
Răspunsul lui Nole a venit imediat și a fost unul pe măsura întrebării: "Mă gândeam ... Mi-a fost puțin mai greu să adorm. Și mă gândeam cum să nu-l rănesc pe câinele nostru care doarme între noi, să nu cumva să mă întorc peste el. Am făcut exerciții de respirație înainte de culcare pentru a-mi calma gândurile. Am adormit și m-am trezit sănătos", a răspuns Novak râzând.
Tenis
Badosa, criticată vehement în Spania, după ce a răspuns la întrebarea "Cu cine ai juca dublu mixt?"
IERI LA 16:32
Tenis
Novak Djokovic i-a cucerit pe israelieni! Sârbul a jucat tenis în scaun cu rotile la Tel Aviv
IERI LA 15:56