Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a calificat joi în semifinale la turneul de 250 de puncte de la Belgrad, Serbia Open, după ce a trecut de compatriotul Miomir Kecmanovic, favoritul numărul 7 de pe tabloul principal. Nole s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 19 minute de joc.
Spre deosebire de ieri, când a pierdut primul set în fața lui Djere și a trebuit să obțină seturile 2 și 3 la tiebreak, Djokovic a fost într-o formă de joc mult mai bună azi. Sârbul s-a mișcat mult mai bine pe zgură și a arătat o încredere debordantă, mai ales în setul decisiv, când a servit mult mai bine.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, în semifinale la Serbia Open, după o nouă revenire de excepție, cu Miomir Kecmanovic

În semifinale, Novak Djokovic va da peste câștigătorul meciului dintre rusul Karen Khachanov (favorit numărul 3) și brazilianul Thiago Monteiro, ocupant al locului 110 ATP.
Novak Djokovic a disputat în acest sezon doar șase meciuri (inclusiv cel de azi), el participând la alte două turnee în afară de Belgrad: Dubai (eliminat de Jiri Vesely) și Monte Carlo (învins de Alejandro Davidovich Fokina). Sârbul va participa și la turneele de la Madrid și Roma, competiții premergătoare Roland Garros.
Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 22 mai - 5 iunie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44
Tenis
Clasamentul turneelor mari câștigate în ATP, actualizat. Diferența dintre Djokovic, Nadal și Federer
16/05/2022 LA 16:51