Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic, încă o revenire de zile mari! Nole e în semifinale la Serbia Open, după victoria cu Miomir Kecmanovic

Irina Aldea

Actualizat 21/04/2022 la 19:37 GMT+3

Novak Djokovic s-a calificat joi în semifinale la turneul de casă de la Belgrad, după ce a trecut în 3 seturi de compatriotul Miomir Kecmanovic.

Novak Djokovic

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic, liderul mondial din ATP, s-a calificat joi în semifinale la turneul de 250 de puncte de la Belgrad, Serbia Open, după ce a trecut de compatriotul Miomir Kecmanovic, favoritul numărul 7 de pe tabloul principal. Nole s-a impus cu scorul de 4-6, 6-3, 6-3, la capătul unui meci care a durat două ore și 19 minute de joc.
Spre deosebire de ieri, când a pierdut primul set în fața lui Djere și a trebuit să obțină seturile 2 și 3 la tiebreak, Djokovic a fost într-o formă de joc mult mai bună azi. Sârbul s-a mișcat mult mai bine pe zgură și a arătat o încredere debordantă, mai ales în setul decisiv, când a servit mult mai bine.
CITEȘTE ȘI:

Novak Djokovic, în semifinale la Serbia Open, după o nouă revenire de excepție, cu Miomir Kecmanovic

În semifinale, Novak Djokovic va da peste câștigătorul meciului dintre rusul Karen Khachanov (favorit numărul 3) și brazilianul Thiago Monteiro, ocupant al locului 110 ATP.
Novak Djokovic a disputat în acest sezon doar șase meciuri (inclusiv cel de azi), el participând la alte două turnee în afară de Belgrad: Dubai (eliminat de Jiri Vesely) și Monte Carlo (învins de Alejandro Davidovich Fokina). Sârbul va participa și la turneele de la Madrid și Roma, competiții premergătoare Roland Garros.
Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, este programat în perioada 22 mai - 5 iunie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo