Cea mai mică dintre surorile Williams, Serena, a câștigat partida cu Venus Williams din optimile turneului de categorie International de la Lexington și a obținut calificarea în sferturile de finală. Serena s-a impus la capătul unui meci maraton care a durat două ore și 21 de minute de meci, în fața surorii sale.
Serena Williams are acum 38 de ani, în timp ce Venus Williams tocmai a împlinit 40 de ani. Serena are 23 de titluri de Grand Slam numai la simplu – record în Era Open, iar Venus – șapte. Cele două s-au înfruntat pentru a 31-a oară într-un meci oficial, prima dată de la US Open 2018 încoace (Venus și Serena ar fi trebuit să se înfrunte și anul trecut, la Roma, dar Serena a abandonat înainte de startul meciului).

Serena vs. Venus Williams, un meci câștigat de sora mai mică

US Open
Succesul Emmei Răducanu la US Open, "o glumă" pentru Andy Murray. Scoțianul, fără cuvinte
12/09/2021 LA 16:11
Au trecut 22 de ani de la primul meci direct al surorilor Williams, consumat la începutul anului 1998, la Australian Open. Venus Williams s-a impus atunci, 7-6(4), 6-1, însă chiar dacă primele trei victorii în meciurile directe i-au revenit, balanța rivalității s-a schimbat mult de-a lungul anilor, devenindu-i clar favorabilă mezinei (18-12, Serena adjudecându-și cu 6-1, 6-2 ultimul meci jucat pe teren, la US Open, în 2018).
“Am pierdut câteva seturi strânse în ultima vreme, așa că mi-am spus că îmi doream cu adevărat să câștig acest meci și să încerc să mă concentrez pe ultimele game-uri. Sunt foarte relaxată. Faptul că nu am parte de spectatori în tribune face ca totul să fie mai ușor de controlat. M-am antrenat în locuri mai aglomerate decât acest teren”, a spus Serena Williams la finalul meciului.
Tenis
Emma Răducanu provoacă un "război" între Nike și Adidas: "Negocieri pe sume uriașe!"
12/09/2021 LA 12:26
US Open
Wilander o vede pe Emma Răducanu printre cele mai bune din istorie. Câte Grand Slamuri va câştiga
12/09/2021 LA 09:32