Serena Williams nu se gândește la retragerea din tenis. Fostul număr 1 mondial ia totul pas cu pas, iar când vine vorba despre tenis, se gândește numai la prezent.
Ajunsă la 40 de ani, Serena Williams este considerată de cei mai mulți cea mai bună jucătoare de tenis din istorie. Ea a cucerit 23 de titluri de Grand Slam, fiind pe locul al doilea în acest top, în spatele deținătoarei recordului, Margaret Court, care a cucerit 24 de turnee majore.
"Cred că orice jucător de tenis se gândește la cuvântul cu R (n.r. retragere) în momentul în care trec deja cinci ani, deoarece tenisul este atât de intens. Este vorba de 11 luni pe an.
Roland Garros
Sfârșitul unei ere: Feliciano Lopez a ratat calificarea în al 80-lea turneu de Grand Slam consecutiv
ACUM 35 MINUTE
Dar nu știu. Trăiesc clipa și le spun mereu oamenilor că nu îmi fac planuri pentru ziua de mâine, doar în afaceri. Când vine vorba de tenis, îmi planific lucrurile pentru prezent", a declarat Serena Williams pentru Bloomberg.
Citește și:

În acest moment nu se știe când va reveni Serena Williams pe terenul de tenis

În ciuda faptului că nu plănuiește să se retragă din tenis, Serena Williams nu a vorbit despre momentul în care va reveni pe circuit. Ultima oară, Serena a fost prezentă la Wimbledon, atunci când a fost nevoită să abandoneze după doar șase ghemuri întâlnirea cu Aliaskandra Sasnovich, din cauza unor probleme la gleznă.
De atunci, fostul număr 1 mondial nu a mai jucat. Ea nu a participat la Australian Open, dar nici la turneele din Statele Unite din luna martie, de la Indian Wells sau Miami. De asemenea, nu există indicii în legătură cu posibila participare a Serenei la turneele din sezonul de zgură, care va debuta în luna aprilie.
Roland-Garros
Sfârșitul unei ere: Feliciano Lopez a ratat calificarea în al 80-lea turneu de Grand Slam consecutiv
ACUM 41 MINUTE
Roland Garros
Iga Swiatek, favorită uriașă la Roland Garros 2022: "Cerul e limita pentru mine"
ACUM 2 ORE