Serena Williams nu a mei evoluat în circuit la Wimbledon 2021, de pe 29 iunie mai exact, atunci când a fost nevoită să abandoneze în primul tur în meciul cu Aliaksandra Sasnovich (Belarus), la scorul de 3-3. Marea campioană din SUA, chinuită de accidentări, pare să a renunțat la obiectivul de a o egala pe Margaret Court, australianca ce are în palmares 24 de titluri majore.
Deși nu a precizat când ar vrea să-și încheie cariera, Serena Williams spune că este pregătită să renunțe la tenis și are planuri foarte entuziasmante pentru viitor. Americanca a acordat un interviu pentru Kevin Frazier, gazda emisiunii Entertainment Tonight, în care a declarat clar și răspicat că e gata de retragere "de peste un deceniu".
Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55

Ce spune Serena Williams despre momentul retragerii din tenis

"Sunt pregătită pentru acea zi, sunt pregătită pentru acea zi de peste un deceniu! Așadar, ați văzut filmul King Richard (n.r. – filmul biografic despre tatăl ei, Richard Williams) – știți că tatăl meu ne-a spus întotdeauna că trebuie să fim pregătite pentru asta. Știi, la sfârșitul zilei, cred că este foarte important să ai mereu un plan și cam asta am făcut. Întotdeauna am avut un plan", a spus Serena Williams într-un dialog cu Kevin Frazier.
Ajunsă la 40 de ani, Serena Williams a dezvăluit și ce are de gând să facă în viitor. Americanca a precizat că vrea să se axeze pe viața de familie și că mai vrea copii, pe lângă fiica Olympia, care a împlinit deja 4 ani: "Cu siguranță vreau să mai fac copii! Echilibrul este cheia, știi, și doar încerc să găsesc acel echilibru!", a mai adăugat Serena Williams.
Tenis
Cum l-a convins Simona Halep pe Mouratoglou să-i devină antrenor! Dezvăluirea francezului
26/04/2022 LA 06:42
Tenis
Serena l-a surprins pe Mouratoglou, după ce francezul a semnat cu Simona Halep: "Greu de descifrat"
15/04/2022 LA 16:49